O-STA

Tržiške poletne prireditve 2011 - za vsakogar nekaj: Pridite in poglejte

TRŽIŠKE POLETNE PRIREDITVE 2011 - ZA VSAKOGAR NEKAJ: PRIDITE IN POGLEJTE

Junij in avgust sta dva izmed vročih poletnih mesecev, ki ju v Tržiču ne povezujemo le z iskanjem sence in oddiha v naravi, temveč tudi s preživljanjem časa v družbi Tržiških poletnih prireditev. Le-te vedno prinašajo dogodke za vse okuse. In to celo dobesedno, saj se bo junija v družbi gledaliških in plesnih predstav, koncertov in muzikala že 3. po vrsti znašel svetovni festival tržiških bržol. Vse junijske sobotne dopoldneve pa bomo poskrbeli tudi za izpolnjevanje otroških želja in tako bo spet zadoščeno geslu Tržiških poletnih prireditev "Za vsakogar nekaj: pridite in poglejte".

Junijski del programa večernih prireditev na prvi junijski petek začenja koncert učiteljskih pevskih zborov Učiteljeva pesem, dan za tem pa bomo sobotni večer preživeli v odlični družbi Violete Tomič in Draga Milinovića z recesijsko tragikomedijo "Kuhna". Sledili bosta izjemna orientalska plesna predstava Zgodbe orienta in stand-up komedija B&B Show, taisti, torej drugi konec tedna v juniju pa bo sklenil muzikal Ljubim te - spremeni se, v katerem nastopajo Simona Vodopivec Franko, Romana Krajnčan, Danijel Malalan in Marjan Bunič. Nato bo čas za 3. Svetovni festival tržiških bržol, junijski sklop Tržiških poletnih prireditev pa bo sklenil koncert skupine Sedmina. Z izjemo zadnjih dveh bodo prireditve tudi letos gostovale v Kulturnem centru Tržič, za nekatere pa bo treba odšteti nekaj evrov vstopnine.

Otroke bodo razveselili obisk gledališča KU-KUC z igrano predstavo Vsi otroci sveta, dramska krožka OŠ Križe in Bistrica, ustvarjalna delavnica in glasbeno lutkovna predstava Pravljica o Zlati roži. Za vse otroške prireditve je vstop brezplačen.

Informacije o prireditvah in vstopnice za prireditve z vstopnino lahko dobite v pisarni Turistično promocijskega in informacijskega centra Tržič na Trgu svobode 18, na telefonskih številkah 04 59 71 536 in 051 627 057 ali po elektronski pošti informacije@trzic.si.

Dobrodošli na Tržiških poletnih prireditvah 2011!