O-STA

Razvojne smernice slovenske logistike, Tehnologistika s Petrom Franklom in Fakulteto za management

V luči vse večje gostote prometa v Evropi, postaja tudi pri nas vedno bolj aktualna tema optimiziranja prometnih in logističnih rešitev z uporabo sodobne telekomunikacijske tehnologije.

Z namenom konstruktivne razprave o trenutnem stanju in trendih, ki se kažejo ne le na prometnem in telekomunikacijskem področju, temveč v sinergiji obeh, pripravljamo niz treh strokovnih konferenc Tehnologistika, na katerih bomo skušali najti odgovore na nekatera ključna vprašanja o prihodnosti logistike, transporta in podpornih telekomunikacijskih rešitev v Sloveniji in svetu.

Tema prvega dogodka, ki bo 25. maja od 15.00 do 18.00 potekal v Grand Hotelu Union v Ljubljani, bodo razvojne smernice slovenske logistike.

Svoje poglede ta to temo bodo predstavili:

· Goran Brankovič, generalni direktor Slovenskih železnic

· Dr. Janez Šušteršič, izredni profesor na Fakulteti za management Koper

· dr. Bojan Beškovnik, produktni manager Intereurope

· Dean Herenda, sekretar na Ministrstvu za promet in vodja evropskega projekta EASYWAY

Dogodek se bo začel z govorom izbranega poznavalca področja, nadaljeval z okroglo mizo s Petrom Franklom in se zaključil s prijetnim druženjem.

Konferenca bo v slovenski prostor nedvomno prinesla nove ideje, spoznanja in nakazala smeri razvoja slovenskega prometnega in telekomunikacijskega sektorja. Vabimo vas, da se nam na dogodkih, ki jih združuje Tehnologistika, pridružite in s tem dogodkom dodate še posebno vrednost.

Prosimo vas, da nam vašo udeležbo do 24. maja potrdite na naslov dejan.sraml@fm-kp.si, kjer smo vam na voljo tudi z vsem ostalimi informacijami.

V pričakovanju udeležbe vas prijazno pozdravljava,

Janez Šušteršič, Fakulteta za management Koper

Peter Frankl, Finance