O-STA

Ples pod arkadami

Društvo mladinski ceh pripravlja v okviru Mladinskega tedna, ki te dni poteka po Sloveniji, Ples pod arkadami na ljubljanski osrednji tržnici.

Naše društvo je nacionalna mladinska organizacija s poslanstvom mladim omogočati priložnosti za rast v odgovornega pripadnika različnih skupnosti po načelih krščanske etike in don Boskovi preventivni vzgojni metodi. V skladu s tem že več let organiziramo plese za srednješolce, študente in mlade v poklicih, saj menimo, da je kakovostna in zdrava zabava tisto, kar mladim v tem času najbolj primanjkuje. Naši plesi tako potekajo brez alkohola in cigaret, zelo pa promoviramo kulturo plesa v parih, saj imajo mladi premalo priložnosti, da se izkažejo s tovrstnim plesnim znanjem. V program plesov večkrat uvrstimo tudi učenje novih plesov iz različnih delov in kultur sveta ter tako širimo obzorja vseh sodelujočih.

Tokratni ples bo nekaj posebnega. Ne bomo se zaprli v dvorano kot običajno, temveč bomo zaplesali pod zvezdnim nebom in oboki Plečnikovih arkad.

Pridružite se nam v petek, 27. maja med 20. in 22. uro ter se v ritmih standardnih in latinsko-ameriških plesov zavrtite z nami. Za glasbo in dobro vzdušje poskrbimo mi, vaš skrb je le soplesalec. Vstopnine ni.