O-STA

Tudi letos vroča akcija z mobiteli in MINI One

Ljubljana, 30. maj 2011 - Letos so v skupni akciji družbe Mobitel, Telekom Slovenije in BMW Group Slovenija združile svobodo sodobnih telekomunikacij in priljubljenega vozila MINI One. Tako lahko uporabniki ob nakupu ali s spoznavanjem sodobnih telekomunikacij prek treh izbranih mobitelov in TV-komunikatorja SiOL BOX ponovno pridobijo posebno ugodnost za nakup vozila MINI One.

Pričela se je posebna akcija, ki so jo pripravile družbe Mobitel, Telekom Slovenije in BMW Group Slovenija, tako da so v privlačno ponudbo povezale sodobne telekomunikacije in vozilo MINI One. Ob nakupu enega izmed naprednih mobitelov Nokia E7-00, LG Optimus 2x in Nexus S v Mobitelovi akcijski ponudbi uporabniki v Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih zastopnikih prejmejo poseben kupon. Prav tako prejmejo kupon vsi, ki naročijo in prevzamejo TV-komunikator SiOL BOX. S kuponom se lahko nato odločijo za nakup avtomobila MINI One po akcijsko vroči ceni.


V omenjeni akciji lahko vsi, ki so pridobili kupon, vozilo MINI One kupijo s finančnim leasingom 60 obrokov po 266 EUR mesečno, brez pologa, medtem ko redna cena zanj znaša 19.991 EUR (navedene cene vključujejo DDV). Nakup vozil pod posebno ugodnimi pogoji finančnega leasinga jim je na voljo vse do 31. 12. 2011 oz. do prodaje zalog omenjenih mobilnih telefonov, TV-komunikatorja SiOL BOX in/ali vozil MINI One, v primeru prodaje zalog pred 31. 12. 2011.

Nakup mobilnika oz. TV-komunikatorja SiOL BOX ni pogoj za sodelovanje v akciji. Vsi obiskovalci Mobitelovih centrov se lahko osebno seznanijo s prednostmi mobilnikov Nokia E7-00, LG Optimus 2x in Nexus S ter TV-komunikatorja SiOL BOX in na enem izmed njih odigrajo izbrano igrico, s čimer si prav tako zagotovijo kupon akcije za nakup vozila MINI One po posebej ugodni ceni. Akcija je namenjena tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom in samostojnim podjetnikom.

Podrobnosti glede akcije uporabniki izvedo in tudi formalnosti uredijo v Mobitelovih centrih in pri Mobitelovih zastopnikih, medtem ko naročilo vozila MINI One opravijo pri prodajalcih vozil MINI: A-Cosmos, d. d., Ljubljana, Avto Select, d. o. o., Koper in Selmar, d. o. o., Maribor.

Več informacij je skupaj s pogoji akcije na voljo na spletnih straneh www.mobitel.si, www.siol.net in www.MINI.si.