O-STA

Endless.com naznanil mednarodno dostavo v več kot 50 držav po svetu

12. julij 2011 01:29 UTC

Stranke s celega sveta lahko sedaj izbirajo iz široke palete izbranih modelov čevljev, torbic, nakita, ročnih ur in kreacij priznanih oblikovalcev za moške, ženske in otroke z brezplačno dobavo za naročila v vrednosti 100 ameriških dolarjev ali več

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)-- Endless.com (www.endless.com), spletna podstran Amazon.com, ki ponuja čevlje in modne dodatke, je danes naznanila brezplačno mednarodno dobavo za naročila v vrednosti 100 ameriških dolarjev ali več in dobavo po ceni 10 dolarjev za naročila pod 100 dolarji. Stranke v več kot 50 državah, od Bahrajna do Japonske, do držav po vsej Evropi, lahko sedaj izbirajo iz široke palete izbranih modelov čevljev, torbic, nakita, ročnih ur in kreacij priznanih oblikovalcev za moške, ženske in otroke.

Endless.com nudi izkušnjo, ki poteka brez zapletov in prinaša razkošje z izborom unikatnih znamk za različne kombinacije. V obsežnem izboru izdelkov za moške, ženske in otroke bodo stranke našle številne priznane blagovne znamke kot so Camilla Skovgaard, Loeffler Randal, Steve Madden, Rebecca Minkoff, See by Chloe, Badgley Mischka, Gemma Redux, Fiona Paxton in Giuseppe Zanotti, če jih naštejemo le nekaj.

"Presrečni smo, da lahko ponudimo mednarodno dobavo in upamo, da imajo naše mednarodne stranke endless.com rade prav tako kot mi," je dejala Shelley Salomon, direktorica endless.com. "Brezplačna mednarodna dobava za naročila v vrednosti 100 ameriških dolarjev je šele začetek, saj želimo našim strankam ponuditi najboljše storitve in jim omogočiti kar najbolj enostavno nakupovalno izkušnjo, ne glede na to, kje živijo."

Mednarodne stranke kot tudi državljani ZDA lahko nakupujejo modne izdelke iz pred kratkim predstavljene kolekcije čevljev HK oblikovalke Heidi Klum, ki je trenutno na voljo izključno na endless.com in Amazon.com. Kolekcijo je oblikovala Heidi sama, nudi pa celo paleto prefinjenih modelov čevljev, ki so ne le privlačni na pogled in vedno modni, ampak tudi cenovno dostopni.

Endless.com nudi bogato in pestro nakupovalno izkušnjo, ki uporabniku nakupovanje olajša z opcijo treh načinov ogleda izdelka, vključno prek video posnetka in Endlessove tehnologije hover zoom. Poleg tega endless.com strankam omogoča iskanje izdelkov po ceni, modelu, znamki in barvi, istočasno ali ločeno. Z več kot 100.000 modeli čevljev, nakita, ur, torbic, sončnih očal in drugih ključnih modnih dodatkov na izbiro bodo lahko stranke marsikaj dodale v svojo nakupovalno košarico.

Zdajšnji uporabniki spletne strani Amazon.com z vsega sveta lahko uporabljajo obstoječe uporabniško ime in geslo za prijavo v endless.com in začnejo z naročanjem že danes.

Linije izdelkov, ki so na voljo, in cene se lahko spreminjajo glede na naslov naročila. Za več informacij o mednarodni dobavi, vključno z ocenjenim časom dobave za posamezne države, obiščite: http://www.endless.com/help/200680980

O endless.com

Endless.com, ki jo je decembra 2006 ustanovila in zagnala Amazon.com, je vznemirljiva spletna destinacija za nakup čevljev in modnih dodatkov, ki nudi prepričljive cene, širok izbor in celovito spletno izkušnjo. Endless je edinstvena trgovina, ki strankam omogoča, da želeni izdelek zlahka in hitro najdejo, izbirajo po ceni, modelu, znamki in barvi, istočasno ali ločeno. Endless.com prav tako omogoča brezplačno dobavo, brezplačno vračilo pošiljke, 100 % zagotovljeno uskladitev cene in 356-dnevno možnost vračila izdelka.

Napovedne izjave

Pričujoče sporočilo za javnost vsebuje napovedne izjave v skladu s pomenom iz točke člena 27A Zakona ZDA o vrednostnih papirjih iz leta 1933 in člena 21E Zakona o trgu vrednostnih papirjev iz leta 1934. Dejanski rezultati se lahko bistveno razlikujejo od pričakovanj uprave. Te napovedne izjave vključujejo tveganja in negotovosti, med drugim tveganja, povezana s konkurenco, upravljanjem z rastjo podjetja, novimi produkti, storitvami in tehnologijami, potencialnimi nihanji v poslovnih rezultatih, mednarodno širitvijo, rezultati pravnih postopkov in terjatev, optimizacijo centra naročila, sezonskimi vplivi, poslovnimi dogovori, nakupi in strateškimi transakcijami, deviznimi tečaji, motnjami sistema, zalogami, regulativo in obdavčenjem, plačili in prevarami. Več informacij o faktorjih, ki lahko potencialno vplivajo na finančne rezultate Amazon.com, je navedenih v Amazonovih poročilih Komisiji za nadzor trga vrednostnih papirjev (SEC), vključno z najnovejšim letnim poročilom na obrazcu 10-K in kasnejšimi poročili.

Kontakt:

Amazon.com odnosi za javnostmi: 206-266-7180

Vir: Amazon.com

Izvirno sporočilo za javnost je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20110711006956/en