O-STA

Od 1. marca 2002 bo zahtevnejšim kupcem v Sloveniji pri iskanju rabljenega vozila v pomoč

Nova spletna stran s celovito ponudbo rabljenih vozil z jamstvom

Novo spletno stran www.rabljenavozila.com, ki bo pričela delovati 1. marca, so pripravili v Komercialni diviziji Revoza v sodelovanju s prodajno-servisno mrežo Renault v Sloveniji. Namenjena je morebitnim kupcem rabljenega vozila, ki lahko na preprost način pregledujejo bazo podatkov z več kot 500 vozilih na zalogi Renaultovih pooblaščenih trgovcev. Vsako od ponujenih rabljenih vozil ima potrdilo o temeljitem pregledu in od 3 do 12 mesečno jamstvo. Na spletni strani so za vsa vozila na voljo natančnejši podatki, ki so praviloma dopolnjeni z vsaj eno fotografijo avtomobila.

Spletna stran www.rabljenavozila.com pomeni najnovejši korak Revoza v približevanju kupcem in uporabi sodobnih metod ter tehnologije, sodi pa v okvir politike pospešenega posodabljanja odkupa, priprave in prodaje rabljenih vozil. V Revozu namreč trdijo, da morajo tudi kupcem rabljenih vozil zagotoviti enako raven storitev in kakovosti prodaje kot za nova vozila. Zato hitro razvijajo specializirane centre rabljenih vozil, v njih pa metode za pregled in pripravo, s pomočjo katerih kupcu lahko zagotovijo kakovosten rabljen avto z jamstvom do 1 leta.

Spletno mesto za iskanje rabljenih vozil vseh znamk

Tik pred začetkom rednega delovanja so na spletni strani www.rabljenavozila.com že zbrani podatki za okrog 530 vozil z jamstvom, s čimer stran zagotavlja enega najširših izborov v tovrstni spletni ponudbi pri nas. Z nadaljnim razvojem odkupa in prodaje rabljenih vozil v Renaultovi mreži v Sloveniji bo ponudba na spletni strani še pestrejša in zato še bolj privlačna. Pomembna podrobnost je tudi, da je v nasprotju z nekaterimi podobnimi spletnimi stranmi Revozova povsem plod domačega znanja. V sodelovanju s strokovnjaki Revoza so jo namreč razvili in oblikovali v podjetju Parsek.