O-STA

Microsoftov partner leta za Slovenijo je družba Adacta

· Adacta je prejela priznanje za najboljšega Microsoftovega partnerja v Sloveniji za leto 2011

· S priznanji Partner of the Year Awards Microsoft počasti partnerje, ki so v zadnjem letu za svoje stranke razvili izjemne rešitve

Microsoft je podelil priznanja zmagovalcem in finalistom letošnjega svetovnega izbora najboljših partnerjev 2011 Microsoft Partner of the Year Awards. Med prejemniki je tudi družba Adacta, ki je prejela priznanje za najboljšega Microsoftovega partnerja v Sloveniji. Adacta je priznanje 2011 Microsoft Country Partner of the Year prejela za zagotavljanje izjemnih rešitev in storitev ter odlično sodelovanje s slovensko podružnico Microsofta. Priznanja so bila podeljena na konferenci Microsoft Worldwide Partner Conference 2011, ki je potekala med 10. in 14. julijem v kalifornijskem Los Angelesu.

Biljana Weber, generalna direktorica slovenske podružnice Microsofta:

"Čestitam družbi Adacta za priznanje za najboljšega Microsoftovega partnerja v Sloveniji. S partnerji, kot je Adacta, lahko Microsoftov ekosistem slovenskim strankam ponudi resnično vrhunske poslovne rešitve in storitve na najboljših tehnologijah. Verjamem, da bomo tudi v prihodnje s tesnim sodelovanjem in predanostjo strankam skupaj dosegali nove uspehe."

Microsoft Worldwide Partner Conference

Domača stran WPC 2011

Gradiva za novinarje

Seznam zmagovalcev in finalistov

Video galerija

Microsoft na spletu

Spletna stran Microsoftove novice

RSS-povezava za novice v slovenščini

Slovenski Microsoft na Facebooku in Twitterju

Microsoft News Center

Microsoft je podelil priznanja zmagovalcem in finalistom letošnjega svetovnega izbora najboljših partnerjev 2011 Microsoft Partner of the Year Awards. Med prejemniki je tudi družba Adacta, ki je prejela priznanje za najboljšega Microsoftovega partnerja v Sloveniji. Priznanje 2011 Microsoft Country Partner of the Year je namenjeno partnerjem iz posameznih držav, ki izstopajo po poslovni odličnosti in uspešnem sodelovanju pri zagotavljanju Microsoftovih rešitev. Adacto odlikujejo odlično sodelovanje s slovensko podružnico Microsofta, inovativnost, poslovna odličnost, visoko zadovoljstvo strank in uspešno pridobivanje novih strank.

"Naše poslanstvo je pomagati našim strankam izboljšati njihovo poslovanje. Sodelovanje z Microsoftom se je s poglabljanjem številnih uspešnih projektov v preteklih letih izkazalo za zelo produktivno in plodno. Zelo smo hvaležni in ponosni, da smo prejeli to Microsoftovo priznanje, ki temelji na preteklih dosežkih," je povedal Zoran Slanič, generalni direktor Adacte. " Istočasno pa so vse naše misli, pozornost in prizadevanja usmerjene v težave, ki jih moramo rešiti, in ovire, ki jih moramo premagati v prihodnosti. Samo tako bomo lahko dosegli visoko zastavljene cilje in skupaj z Microsoftom še bolje služili našim strankam."

Z vsakoletnimi nagradami Partner of the Year Awards Microsoft počasti svoje registrirane in certificirane partnerje, ki so v zadnjem letu za svoje stranke razvili izjemne rešitve. Finaliste in zmagovalce izberejo na podlagi nominacij s celega sveta, letos pa so partnerji prijavili več kot 3000 projektov. Finaliste in zmagovalce je Microsoft počastil na konferenci Microsoft Worldwide Partner Conference 2011, ki je potekala med 10. in 14. julijem v kalifornijskem Los Angelesu.

Celoten seznam kategorij, zmagovalcev in finalistov izbora 2011 Partner of the Year Awards, vključno s celotnim seznamom najboljših partnerjev za posamezne države, je na voljo tukaj.

Več informacij:

Katra Šemrov, projektna vodja odnosov z javnostmi, v-kasemr@microsoft.com, tel. 051 671 103