O-STA

GALA KONCERTNI VEČER: TONY CETINSKI petek, 19.avgust 2011 ob 20.30 uri

STARI GRAD CELJE

Gre za poseben večerni koncert Tony Cetinski, kot še ga ni bilo v Celju.
Publiki bo predstavljeno posebno doživetje tega vrhunsko podkovanega pevca. Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi najboljših glasbenikov bo zagotovilo nepozaben in odličen koncert, kjer nam bo pričaral pravo emocionalno vzdušje, predvsem za predstavnike nežnejšega spola.

Tony Cetinski ima za sabo veliko razprodanih koncertov, kot so Ljubljanske Križanke, Arena Zagreb, Arena Beograd, Arena Split, Sarajevo, Varaždin, ter seveda v veliko drugih obiskovanih mest. Leta 2009 je bil izbran za najboljšega hrvaškega izvajalca.

Prepeval je celo ob enem najuspešnejših opernih izvajalcev Jose Carreras na njegovem koncertu na Hrvaškem. Svoj prvi album je izdal leta 1988, od takrat naprej se je njegova kariera samo stopnjevala navzgor. Za sabo ima veliko uspešnih pesmi, kot so "Tvoje tijelo", "Ja sam zaljubljen", "23 prosinac", "Zbog nje", "Umirem sto puta dnevno", "Kad žena zavoli", "Sve je s tobom napokom na mjestu" in mnogo drugih.

Tony Cetinski bo tokrat nastopil na nepozabnem GALA KONCERTU na STAREM GRADU - CELJE. Vsi zaljubljeni ter željni vrhunske glasbe vabljeni torej na edinstven in nepozaben GALA VEČER, ki se bo zgodil dne
19. AVGUSTA 2011, na STAREM GRADU - CELJE ob 20:30 uri.