O-STA

Nagradni SMS kviz Renault F1 Team za hitre in drzne

Ob začetku sezone Formule 1 sta EON in Revoz za vse navdušence Formule 1 pripravila nagradni SMS kviz Renault F1 Team

EON je v sodelovanju s podjetjem Revoz na Mobitelovem portalu 2929 pripravil novo zabavno SMS storitev - nagradni SMS kviz Renault F1 Team, ki ga igralci igrajo s pomočjo svojega mobilnika in kratkih sporočil SMS. Kviz je namenjen vsem ljubiteljem avtomobilizma, še posebej pa tistim, ki bi se radi preizkusili v poznavanju sveta Formule 1. Kviz se začne 1. marca 2002 in bo trajal skozi celo sezono Formule, torej do 31. oktobra 2001.

Kako poteka reševanje kviza? Igralec pošlje ključno besedo F1 na številko 2929 in po začetnem pozdravu odgovori na pet zastavljenih vprašanj. Če so odgovori na vseh pet zastavljenih vprašanj pravilni, prejme čestitko, posreduje svoj naslov in se tako uvrsti v žreb za eno izmed privlačnih nagrad. Revoz bo kot sponzor kviza mesečno srečnemu nagrajencu podaril dve vstopnici za obisk dirke za VN Madžarske, ki se bo odvila 18. avgusta. Med ostalimi srečneži pa bo žreb razdelil brezplačen enotedenski najem avtomobila Renault, knjige Renault Sport Clio V6, kape in majice ter kot tolažilne nagrade posterje Renault F1 Team.

Ksenja Hiti iz Revoza pravi: "Vključitev SMS kviza v promocijo sponzorstva Formule 1 je logična, saj na zabaven in izobraževalen način vključujemo v naš medijski splet tudi vse bolj priljubljeno komunikacijo preko mobilnih kanalov."

Mobilno igranje je v Sloveniji in v svetu v strmem porastu. Pri ElectricNews.net tako napovedujejo, da bo v Evropi leta 2005 kar 130 milijonov navdušenih igralcev igric na mobilnikih ali drugih mobilnih napravah. Danes je število tovrstnih igralcev v Evropi ocenjeno na približno 5 milijonov.

Več informacij o nagradnem SMS kvizu Renault F1 Team lahko dobite na spletni strani mobile.eon.si ali www.renault.si.