O-STA

Presežek na področju servisiranja davčnih in računovodskih informacij

Založba strokovne literature Verlag Dashöfer je presegla svoje okvire in se po novem predstavlja tudi kot ponudnik zanesljivih strokovnih vsebin na spletu. S tem je postavila nove smernice pri servisiranju davčnih in računovodskih besedil, ki jih zdaj ponuja preko portala DaRa profi.

Ustvarila je nov portal DaRa profi. Na njem ponuja celovite davčne in računovodske rešitve, ki jih bralcem plasira skozi več kot 3000 aktualnih novic, poglobljenih člankov davčnih in računovodskih strokovnjakov, navodil državnih organov, pravnih predpisov ter vsebin, razdelanih na praktičnih primerih.

Namen portala DaRa profi je uporabnika celovito servisirati z vsemi neprestano spreminjajočimi se spremembami in novostmi, ki jih prinašajo zakonodajne spremembe na področju davkov in računovodstva.

''Besedila na DaRa profi so jasno označena z oznako garancija aktualnosti in veljavnosti. Zagotavljajo jo davčni in računovodski strokovnjaki. V nasprotju z besedili na svetovnem spletu, kjer bralec ni vedno prepričan o verodostojnosti člankov, mu na DARA profi vedno servira vsebino, usklajeno z vsemi v tistem trenutku veljavnimi zakonskimi določili. Tako jo lahko brez kančka negotovosti aplicira na svoje delo, pri čemer ne izgublja časa s preverjanjem veljavnosti po različnih zakonih, predpisih, standardih,'' pojasnjuje direktorica založbe Jana Ursiny.

Druga dodatna vrednost DaRa profi je specifičen izbor novic, saj iskalnik izbira le iz baze davčno-računovodskih informacij in ne celotnega svetovnega spleta. Tako se naročniki že v prvem koraku izognejo balastu novic in lažje najdejo tisto, ki jo iščejo. To omogoča napredni iskalnih, ki deluje po principu Googla. Uporabniku ob tipkanju besede vnaprej ponuja besede.

V založbi strokovne literature Verlag Dashöfer pozivajo vse, ki jim davki in računovodstvo predstavlja del vsakdana, naj obiščejo spletni portal www.dara.si.