O-STA

Vabilo za medije - Srečanje partnerjev SIQ

Spoštovani!

Vljudno vabljeni, da se udeležite Srečanja partnerjev SIQ, ki bo potekalo 22. septembra 2011 v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Pridružite se nam točno ob 12. uri, kjer bomo skupaj z zanimivimi gosti odprli pogovor o vrednoti sodelovanja, ki ima vedno bolj pomembno vlogo za razvoj gospodarstva in družbe.

Besedo bodo prispevali:

· prof. dr. Aleš Debeljak s Fakultete za družbene vede,

· prof. dr. Peter Križan z Instituta Jožef Stefan,

· mag. Iztok Seljak, predsednik poslovodnega odbora Hidrie d. d. ter

· radijski voditelj in napovedovalec Jure Longyka.

Sporočilo srečanja, ki ga želimo prenesti širši slovenski javnosti je "da v današnjih časih organizacije in ljudje lahko naredimo pomemben korak naprej predvsem s sodelovanjem in ne le s tekmovalnostjo". Govorci bodo na srečanju predstavili zanimive primere sodelovanja iz slovenske prakse in iz prakse v tujini.

Program srečanja preverite na spletni strani www.siq-sodelovanje.si. Vabljeni, da se srečanja udeležite in o njem poročate. Udeležbo potrdite na elektronsko pošto pr@siq.si.

Namen Srečanja partnerjev SIQ je sodelovanje pri razvoju družbe, ki bo na temelju znanja, kakovostnih storitev in proizvodov omogočala višjo kakovost življenja. Srečanje je zato dragocen prispevek vsem, ki si prizadevamo za uspešnejšo in lepšo prihodnost, udeleži se ga preko 300 direktorjev in drugih vodilnih delavcev slovenskih podjetij in organizacij.

Dodatne informacije:

Tine Lavrič

SIQ, Odnosi z javnostmi

01 4778 117

pr@siq.si, www.siq.si