O-STA

AKTUALNO: novembra svetovni dan študentov - številni dogodki na FM

Koper, 10. novembra 2011 - V mesecu novembru obeležujemo svetovni dan študentov, in sicer 17. novembra, ko se spominjamo upora študentov praške univerze leta 1939. Na Fakulteti za management Univerze na Primorskem smo pod pokroviteljstvom dekanje izr. prof. dr. Anite Trnavčevič v sklopu združenja Alumni FM tudi zato v tem obdobju pripravili številne dogodke na katere ste še posebej vabljeni! Potekali bodo v Kopru, Portorožu, Celju, Škofji Loki, pa tudi v Mariboru, Ljubljani ...

Dogodke smo pripravili skupaj še s številnimi zunanjimi partnerji, sodelovali pa bodo tudi znanstveniki iz inozemstva ter vabljeni strokovnjaki iz prakse. Za tiste iz bolj oddaljenih krajev pa bomo posamezne dogodke tudi posneli oziroma neposredno prenašali preko interneta, o slednjem vas bomo obveščali sproti.

Še posebej bi izpostavili tradicionalno mednarodno znanstveno konferenco - MIC - Management International Conference z letošnjim podnaslovom "Managing Sustainability?". Konferenca je letna, Fakulteta za management pa organizira to konferenco že dvanajsto leto zapored. Lokacija konference se iz leta v leto spreminja. Leta 2007 je bila v Sloveniji, leta 2008 v Španiji, leta 2009 v Tuniziji, leta 2010 v Turčiji. Letos pa bomo konferenco ponovno organizirali v Sloveniji, in sicer v Portorožu. Zbralo se bo več kot 100 udeležencev, predstavljenih bo 70 člankov avtorjev iz približno 25 držav z vsega sveta. V sklopu slednje bomo gostili tudi evropskega komisarja za okolje dr. Janeza Potočnika. Dodatne informacije o konferenci so dostopne na http://www.mic.fm-kp.si/2011/.

V nadaljevanju smo dogodke zbrali v kratek pregled, za dodatne informacije pa kliknite na posamezne povezave. Za določene bomo podrobnejše informacije/povezave naknadno objavili na tej spletni strani http://www.fm-kp.si/si/novice/801.

Prijazno vabljeni in lepo pozdravljeni!

Fakulteta za management Univerze na Primorskem