O-STA

Kapitalov finančni maraton v Kopru, Mariboru in Ljubljani

Revija Kapital skupaj s partnerji organizira PRVI SLOVENSKI FINANČNI MARATON v treh slovenskih mestih. V sodelovanju s Fakulteto za management Univerze na Primorskem, bo seminar potekal tudi v Kopru, na sedežu fakultete, in sicer v četrtek, 17. novembra ob 17. uri, vabljeni!

Namenjen je vsem tistim, ki razmišljajo o svoji prihodnosti in tudi prihodnosti svojih otrok in iščejo varno in donosno naložbo za prihodnost. Na okrogli mizi dobo partnerji projekta na jasen, enostaven in konkreten način predstavili možnosti naložb za varno prihodnost.

PROGRAM DOGODKA:

17.15.-17.45 Na kaj vse moramo biti pozorni pri načrtovanju varne prihodnosti, kako pripraviti optimalen finančni načrt, koliko in na kakšen način moramo varčevati oz. poskrbeti za zavarovanje sebe in premoženja. Praktični primeri izračunov (Finančna hiša, d. o. o.).

18.00-19.30 OKROGLA MIZA, na kateri bodo predstavniki partnerjev projekta predstavili svojo ponudbo za varno prihodnost in hkrati prikazali tudi konkretne primere izračunov - za kakšne zneske je potrebno varčevati, koliko se zavarovati, kakšne so pasti in prednosti posamezne ponudbe, kako je z davčnimi olajšavami.

Na okrogli mizi bodo sodelovali predstavniki podjetij: Alta, d. d., NLB, d. d., Grawe, d. d., Elementum, d. o. o., Triglav Skladi, d. o. o. in Agencija Mori, d. o. o. Okroglo mizo bo vodil urednik revije Kapital.

Od 19.30 do 20.00 pa boste imeli priložnost za individualna vprašanja, svetovanje in navezavo kontaktov.

TERMINI:

· MARIBOR, torek, 15. 11. od 17.00 do 20.00 (hotel Piramida, Heroja Šlandra 10 - amfiteater)

· LJUBLJANA, sreda, 16. 11. od 17.00 do 20.00 (dvorana Smelt, Dunajska 160)

· KOPER, četrtek, 17. 11. od 17.00 do 20.00 (velika predavalnica Fakultete za management, Cankarjeva 5, lll. nadstropje)

Vsa predavanja so brezplačna! Obvezna je prijava na www.revijakapital.com, dodatne informacije na e-naslovu: irena.rosker@zalozbakapital.si

Vsi udeleženci bodo prejeli tudi darila in promocijske materiale partnerjev projekta. Zaradi omejene kapacitete dvoran, vas prosimo za čimprejšnjo prijavo.

Organizator dogodka je Revija Kapital.