O-STA

Mobitela Nokia Lumia 800 in Nokia Lumia 710 že v ponudbi

Ljubljana, 5. aprila - Od petka, 6. aprila, dalje bosta v Mobitelovi ponudbi na voljo pametna telefona Nokia Lumia 800 in Nokia Lumia 710. Prva mobitela Nokia z operacijskim sistemom Windows Phone bo Telekom Slovenije ponudil po akcijskih cenah, že od 1 evra dalje.

Telekom Slovenije bo v petek, 6. aprila, v okviru Mobitelove ponudbe uporabnikom predstavil prva pametna mobitela Nokia s sistemom Windows Phone Nokia Lumia 800 in Nokia Lumia 710. Z jutrišnjim dnem bosta na voljo v Telekomovih centrih po vsej Sloveniji, in sicer po nadvse ugodnih akcijskih cenah, z Izbiro NAJNAJ PLUS že od 1 evra dalje.

Eleganten mobitel Nokia Lumia 800 odlikujejo velik kakovosten AMOLED zaslon ClearBlack, brskalnik Internet Explorer 9 ter procesor hitrosti 1,4 GHz s tehnologijo za pospeševanje strojne opreme in grafični procesor. Z njim lahko uporabniki nemoteno dostopajo do številnih multimedijskih vsebin, uživajo v predvajanju video posnetkov v HD-kakovosti ter si spomine shranijo v obliki fotografij ali video posnetkov, za kakovost katerih poskrbi kamera z optiko Carl Zeiss. V Mobitelovi splošni akciji z Izbiro NAJNAJ 15 PLUS je mobilnik Nokia Lumia 800 uporabnikom na voljo že za samo 1 evro, z vezavo za 24 mesecev.

Mobitel Nokia Lumia 710 omogoča hitro upravljanje z družbenimi omrežji, takojšnji vpogled v fotografije povabljenim prijateljem in znancem ter hitro in zanesljivo dostopanje do spletnih vsebin z brskalnikom Internet Explorer 9. Hitro in zanesljivo delovanje zagotavljata procesor hitrosti 1,4 GHz s tehnologijo pospeševanja strojne opreme in grafični procesor, uporabniki pa lahko z uporabo številih aplikacij svoj mobitel poljubno prilagodijo svojim željam. Nokia Lumia 710 je uporabnikom z vezavo za 24 mesecev v splošni akciji in z Izbiro NAJNAJ 9 PLUS dostopna za samo 1 evro.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter drugih spletnih objavah družbe Telekom Slovenije. Test mobitela Nokia Lumia 800 je objavljen na portalu Tehnik, mobitela Nokia Lumia 710 pa na portalu Planet Siol.net.