O-STA

Tretji Podjetni petek ponovno na Microsoftu

24. april 2012, Ljubljana. Zavod Nefiks s pomočjo U.S. Embassy v Sloveniji, ŠOS in MOL pripravlja Podjetne petke - dogodke zaposlitvene pismenosti in mreženja za mlade, ki potekajo v podjetjih.

Tretji Podjetni petek je ponovno, tako kot prvi, potekal v podjetju Microsoft. Organizatorji so se za tako potezo odločili zaradi izjemnega zanimanja mladih za udeležbo.

Tudi tokrat so na Microsoftu za mlade pripravili odlično predstavitev, ki so se je udeležili tudi ključni kadri podjetja, med njimi Martin Pregl, ki o tovrstnih dogodkih pravi: "Podjetni petek je odlična priložnost za mlade, da spoznajo bodoče potencialne delodajalce. Microsoft se je v ta projekt vključil z namenom pokazati mladim, kdo smo, na kakšen način poteka delo v naši podružnici. Podjetni petek je odlična priložnost, kjer lahko zaposleni z mladimi delimo svoje osebne izkušnje. Sam bi si želel več tovrstnih priložnosti v času svojega študija."

Mladi so bili nad zgodbami ključnih kadrov navdušeni, izjemno veseli pa so bili tudi napotkov Darje Tavčar iz službe za kadre, ki je mladim zaupala zakonitosti dobrega življenjepisa.

Letošnjo sezono so Podjetni petki za mlade brezplačni, saj so jih podprli U.S. Embassy v Sloveniji, Mestna občina Ljubljana in Študentska organizacija Slovenije.

Kontakt za več informacij: tadeja@talentirana.si, 041 919 421

Projekt podpirajo:

Ameriška ambasada v Sloveniji

Mestna občina Ljubljana