O-STA

Sedem olimpijcev z vsega sveta je praznovalo kampanjo "Začnimo" podjetja Gillette s simboličnim britjem

5. avgust 2012

Olimpijci iz sedmih držav so se zbrali v družinski hiši P&G na posebnem brivskem dogodku

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- Danes so olimpijci, med njimi Ryan Lochte, Alain Bernard in Liam Tancock ter mnogi drugi, proslavili Gillettovo kampanjo "Začnimo" s slovesnim britjem v Gillettovem salonu v družinski hiši P&G. To častno britje ni proslavilo le globalne kampanje P&G, ampak je tudi počastilo olimpijce in njihove neverjetne dosežke med londonskimi olimpijskimi igrami.

NAPIS POD SLIKO:

LONDON, Anglija - 5. avgust (od leve proti desni zadnja vrsta) plavalci Felipe Franca Silva iz Brazilije, Alain Bernard iz Francije, Paul Biedermann iz Nemčije, Liam Tancock iz Velike Britanije in (od leve proti desni sprednja vrsta) Nikita Lobintsev iz Rusije, Ryan Lochte iz ZDA in Andriy Govorov iz Ukrajine so se udeležili Gillettovega slavnostnega britja "Začnimo" v družinski hiši P&G, 5. avgusta 2012 v Londonu. (Foto: Samir Hussein/Getty Images za P&G)

"Ti športniki poosebljajo Gillettovo prepričanje, da je tako v športu kot tudi v življenju dober začetek zelo pomemben za uspehe," je dejal Patrice Louvet, predsednik globalnega oddelka za britje pri P&G. "Gillette vsak dan preko 800 milijonom moških po vsem svetu omogoča dobre začetke. S temi športniki bo naša kampanja "Začnimo" izobrazila in zagotovila dobre začetke v življenju nove generacije moških."

Športniki, ki so nastopili v Gillettovem svetovnem brivskem dogodku:

Felipe Franca Silva Brazilija Plavanje

Alain Bernard Francija Plavanje

Paul Biedermann Nemčija Plavanje

Liam Tancock Velika Britanija Plavanje

Nikita Lobincev Rusija Plavanje

Andrej Govorov Ukrajina Plavanje

Ryan Lochte ZDA Plavanje

V okviru Gillettove kampanje "Začnimo" je Ryan Lochte še podaril ček za 25.000 ameriških dolarjev skladu ameriškega Olimpijskega komiteja P&G|Team USA Youth Sports Fund, ki omogoča širok dostop do mladinskega športa. Lochte je eden izmed 25 Gillettovih ambasadorjev na letošnjih olimpijskih igrah, ki navdihujejo in opogumljajo prihodnje generacije mož in olimpijcev k doseganju visokih ciljev z dobrimi začetki v športu in vsakdanjem življenju. Ta Gillettova kampanja je bila prva, ki so jo zagnali kot del svetovnega partnerstva P&G in svetovnega olimpijskega komiteja, in kot podporo olimpijskemu gibanju, ki bo izvedlo naslednjih pet olimpijskih iger.

Gillettov salon v družinski hiši P&G je edinstveno oblikovano zatočišče, ki moškim nudi udobje doma. Z brivskim salonom brez primere, biljardnimi mizami, video igricami in prostorom za gledanje televizije ali filmov moški brivski prostor športnikom in njihovim družinam omogoča, da se sprostijo po napornem dnevu in se pripravijo za izjemen začetek naslednjega dne.

O Procter & Gamble

P&G s svojimi blagovnimi znamkami oskrbuje okrog 4,6 milijarde ljudi po svetu. Podjetje ima enega najmočnejših portfeljev kakovostnih in vodilnih znamk vrednih zaupanja, vključujoč Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze®, Ambi Pur®, SK-II®, in Vicks®. P&G posluje v približno 75 državah po svetu. Za najnovejše novice in podrobne informacije o P&G in njegovih znamkah prosim obiščite http://www.pg.com.

Za celoten nabor gradiv in podatkov povezanih z Gillettovo kampanjo "Začetki", vključujoč fotografije in videe, prosimo obiščite www.pgthankyoumommediacenter.com.

Fotografije/Multimedijsko gradivo na voljo: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50366946&lang=en

Kontakti

Gillette:

Mike Norton, +1-617-463-5777

norton.mr@pg.com

ali

Ketchum:

Christopher Smith, +1-212-796-9814

chris.smith@ketchum.com

ali

P&G Centre Press Office:

+44 020 3657 7734

PG2012.im@pg.com

Vir: Procter & Gamble

____________________________________________

Pametna multimedijska galerija

NAPIS POD SLIKO

Foto

LONDON, Anglija - 5. avgust: (od leve proti desni zadnja vrsta) plavalci Felipe Franca Silva iz Brazilije, Alain Bernard iz Francije, Paul Biedermann iz Nemčije, Liam Tancock iz Velike Britanije in (od leve proti desni sprednja vrsta) Nikita Lobintsev iz Rusije, Ryan Lochte iz ZDA in Andriy Govorov iz Ukrajine so se udeležili Gillettovega slavnostnega britja "Začnimo" v družinski hiši P&G 5 avgusta 2012 v Londonu. (Foto: Samir Hussein/Getty Images za P&G)

NAPIS POD SLIKO

Foto

LONDON, ANGLIJA - 5. avgust: Ryan Lochte iz ZDA se je udeležil Gillettovega slavnostnega britja v okviru kampanje "Začnimo" v družinski hiši P&G 5. avgusta 2012 v Londonu. (Foto: Samir Hussein/Getty Images za P&G)

NAPIS POD SLIKO

Foto

LONDON, Anglija - 5. avgust: (od leve proti desni zadnja vrsta) plavalci Felipe Franca Silva iz Brazilije, Alain Bernard iz Francije, Paul Biedermann iz Nemčije, Liam Tancock iz Velike Britanije in (od leve proti desni sprednja vrsta) Nikita Lobincev iz Rusije, Ryan Lochte iz ZDA in Andrej Govorov iz Ukrajine so se udeležili Gillettovega slavnostnega britja "Začnimo" v družinski hiši P&G 5 avgusta 2012 v Londonu. (Foto: Samir Hussein/Getty Images za P&G)

Distribuira Business Wire

To sporočilo za javnost si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20120805005032/en