O-STA

16. SKOJ se približuje: zadnji dnevi za ugodnejše zgodnje prijave

16. SKOJ se približuje: zadnji dnevi za ugodnejše zgodnje prijave

Ljubljana, 9. oktober 2012 - V sredo, 10. oktobra, se izteče rok za zgodnje prijave na 16. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi, ki bo potekala od 7. do 9. novembra v Portorožu. Letošnja konferenca s temo PReporoda odnosov z javnostmi bo postregla z raznolikim programom, ki temelji predvsem na uporabnih temah za učinkovito izobraževanje.

Program sestavljajo priznani slovenski obrazi, ki bodo svoje ideje predstavili učinkovito in praktično. Igor Arih bo govoril o glasbi kot insipiraciji za posel, Petra Slanič o digitalni evoluciji, Branko Greganovič o ekonomski pismenosti za vsakega posameznika, Nenad Senič o tem, kako pisati, Matevž Raškovič se bo spraševal, koliko se komunikacija vodstva z zaposlenimi splača, Sebastjan Jeretič bo predstavil učinkovito komuniciranje, Nastja Mulej kreativno razmišljanje v ednini, Tadej Toš pa bo spregovoril o javnem nastopanju.

Tuji predavatelji, ki bodo nastopili na letošnji konfereci, bodo še dodatno popestrili program. Alan Hilburg nas bo popeljal skozi preporod odnosov z javnostmi, John Dalton bo govoril o merjenju učinkovitosti komunikacij, Mirsad Purivatra, s Sarajevskega filmskega festivala bo predstavil organizacijo velikih dogodkov. Izkušena predavatelja in praktika Eleftherios Hatziioannou in Nathaniel Hansen pa bosta vodila delavnico Upravljanje družbenih medijev in skupnosti.

16. SKOJ bo potekal od 7. do 9. novembra v kongresnem centru hotelov LifeClass Hotels & Spa v Portorožu. Celoten program je objavljen na spletni strani www.skoj.si, ugodnejše zgodnje prijave so možne do jutri.

Več informacij:

Ana Verčko Grilec
odnosi z javnostmi 16. SKOJ
pr@skoj.si
051 397 017
www.skoj.si, Facebook in Twitter