O-STA

Danes svoja vrata odpira 16. SKOJ

Ljubljana, 7. november 2012 - 16. Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi se začenja danes ob 14.00 z delavnico za pridobitev certifikata upravljalca družbenih medijev. Konferenca bo potekala do 9. novembra v kongresnem centru hotelov LifeClass Hotels & Spa v Portorožu.

V treh dneh bodo udeleženci pridobili znanja iz različnih področij preko predavanj, delavnic in okroglih miz. Predstavili se bodo tudi štirje primeri dobre prakse v Sloveniji.

Udeleženci 16. SKOJ-a bodo na današnji delavnici Upravljanje družbenih medijev in skupnosti lahko spoznali kaj so družbeni mediji in kaj so spremenili v komuniciranju, katere so najpomembnejše platforme in kako delujejo, kako začeti, korak za korakom v družbenem spletu, dobre prakse iz različnih industrij, kot so storitve za potrošnike, odprte idejnice za inovacije in podobno.

Predavatelja in praktika Eleftherios Hatziioannou in Nathaniel Hansen, ki sta upravljala z družbenimi mediji za ugledne blagovne znamke kot sta Mercedes in S'Oliver, bosta predstavila kako je razvoj družbenih medijev ustvaril popolnoma nov poligon za PR strokovnjake.
Vsi udeleženci delavnice bodo prejeli certifikat za upravljavca družbenih medijev, katerega bodo izdali predavatelja Eleftherios Hatziioannou in Nathaniel Hansen, PRSS in LSPR!

V četrtek, 8. 11., drugi dan konference, bodo udeleženci lahko med drugim prisluhnili uveljavljenim domačim strokovnjakom Igorju Arihu, Nenadu Seniću, Matevžu Raškoviču, Branko Greganoviču, Sebastjanu Jeretiču, Matjažu Klipšteterju, Mileni Štular, Nastji Mulej in Tadeju Tošu ter iz prve roke izvedeli podrobnosti o nekaterih najboljših komunikacijskih praksah v zadnjem letu.

Večerni program ta dan bo otvorila slavnostna prireditev, kjer se bodo podelile tri nagrade - Prizma, nacionalna strokovna nagrada za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi, Papirus, nagrada za najboljše slovensko interno glasilo in Prostovoljec leta, ki jo prejme članica ali član PRSS, ki se s svojim prostovoljnim delom na področju odnosov z javnostmi v okviru delovanja društva in širše še posebej izkaže.

V petek, 9. 11., bo program zaokrožila okrogla miza z moderatorjema Mitjo Blagajacem (Spem) in Urošom Haklom (Pristop), ki bosta svoje goste povprašala po zaupanju.

Program si lahko v celoti ogledate na spletni strani http://www.skoj.si.

Več informacij:

Ana Verčko Grilec
odnosi z javnostmi 16. SKOJ
pr@skoj.si
051 397 017
www.skoj.si, Facebook in Twitter