O-STA

Na 16. SKOJ-u se predstavljajo štirje panelisti

Ljubljana, 29. oktober 2012 - Na letošnji Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi - SKOJ-u se bodo predstavili štirje izbrani panelisti. Drugi dan konference, 8. novembra, bodo v dopoldanskem vzporednem programu z udeleženci delili svoje primere dobre prakse.

Mag. Aleksander Salkič in Žiga Fišer s Petrola bosta predstavila Petrolov primer dobre prakse Energija našega ravnanja.

Absolutna zvestoba eni znamki ne obstaja, nujno je prilagajanje in spreminjanje komunikacijskih orodij ter popolni odmik od tistih, ki jih uporablja konkurenca z veliko večjimi komunikacijskimi proračuni. Marja Feldin (Žito) in Alenka Jakomin (Pristop) bosta predstavili strategijo S personalizacijo in vključevanjem do bližine med porabnikom in znamko: Gorenjka - Leto, polno vsega dobrega.

Dorijan Maršič (ITF) in Mateja Pelkič Toplak (SPEM) bosta delila zgodbo o komunikacijski podpori mednarodni kampanji "Posodi svojo nogo - zavihaj hlačnico za prepoved uporabe min" v Sloveniji.

Mag. Andrej Sopotnik z Lafarga pa se naslanja na rdečo nit celotne konference s panelom Preporod ali izzivi na poti od nezaupanja do zaupanja.

Zaživel je tudi SKOJ blog. Ker se oziramo v prihodnost, želimo pa ujeti sedanjost, smo se odločili, da namesto tradicionalnega tiskanega zbornika leta 2012 odpremo poseben blog osrednje slovenske konference o odnosih z javnostmi. Prejšnji teden so z nami delile svoje mnenje in poglede Tina Cipot, Maja Rečnik in Lidija Novak.

Pred konferenco smo strokovnjake z različnih področij povprašali kakšna je prihodnost slovenskih odnosov z javnostmi. Svoje videnje problematike so v videoizjavah z nami delili Ajša Vodnik, Božidar Novak, dr. Dejan Verčič, Iztok Verdnik, Peter Frankl in Franci Zavrl.

16. SKOJ bo potekal od 7. do 9. novembra v kongresnem centru hotelov LifeClass Hotels & Spa v Portorožu. Celoten program je objavljen na spletni strani www.skoj.si, kjer se lahko tudi prijavite.

Več informacij:

Ana Verčko Grilec
odnosi z javnostmi 16. SKOJ
pr@skoj.si
051 397 017
www.skoj.si, Facebook in Twitter