O-STA

Natečaj za novo podobo smučarske čelade Tine Maze

Iščemo talisman sreče svetovnega prvenstva!

Sölden, 25. oktober 2012 - Ekipo Milka Ski stars, ki jo sestavljajo Tina Maze, Maria Höfl-Riesch, Michi Kirchgasser, Šarka Zahrobska, Tessa Worley in Elena Curtoni, letos čaka prav posebna sezona. Poleg več kot 30 tekem svetovnega pokala se bodo med 4. in 17. februarjem za najboljšo alpsko smučarko pomerile tudi na svetovnem prvenstvu v Schladmingu.

Za njihove dobre uvrstitve ne zadostuje vedno le njihova odlična kondicijska pripravljenost in vrhunska smučarska oprema, temveč je potrebno še "tisto nekaj več", tisto, na kar nihče od nas nima neposrednega vpliva. Za uvrstitev med tri najboljše in najhitrejše smučarke na svetu je namreč potrebna tudi sreča. Ob posebnih priložnostih, velikih načrtih in pomembnih dnevih, nam do uspeha lahko pomagajo tudi talismani: drobni predmeti, ki prinašajo srečo. S pozitivno naravnanostjo lahko premagamo še tako zahtevne ovire!

Tudi zato se je Tina, tako kot ostale Milkine smučarske zvezde, v iskanju svojega talismana sreče obrnila k svojim navijačem. Kdo ve, morda pa Tina prav z njihovo "srečo" postane nova svetovna prvakinja? Zmagovalec natečaja bo, poleg tega, da bo njegov talisman natisnjen na Tinini čeladi, povabljen tudi v Schladming. Tam bo čelado osebno izročil Tini, ji zaželel srečo ter si nato veliko otvoritveno slovesnost in prvo tekmo prvenstva v živo ogledal z VIP tribune.

Srečno Tina!

V duhu Milkinega slogana "Dovolite si biti nežni" imajo vsi Tinini navijači možnost, da ji na prav poseben način zaželijo srečo in jo spoznajo tudi osebno. "Na tekmah svetovnega prvenstva še prav posebej računam na podporo svojih navijačev. Zato se že veselim narisanih talismanov in tekem s svojo novo čelado. Upam, da se vidimo v Schladmingu," je o natečaju in pomembnem tekmovanju povedala Tina.

Kako lahko sodelujete?

Enostavno. Narišite talisman sreče in ga naložite na spletno stran www.milkaskistars.com. Obiskovalci spletne strani boste potem med prispelimi predlogi preko spletnega glasovanja izbrali deset najboljših, izmed katerih bodo Milkine smučarske zvezde Tina, Maria, Michi, Šarka, Tessa in Elena izbrale svoj srečni talisman, ki bo natisnjen na njihovo tekmovalno čelado.

Več informacij najdete na spletni strani www.milkaskistars.com.

Fotografije in več o Milkinem sponzoriranju smučanja najdete na http://www.kraftfoods-presse.at/milka/.

Ekipo Milka Ski Stars najdete tudi na Facebooku: www.facebook.com/milkaskistars.