O-STA

Poslovna konferenca; Indija, država neskončnih poslovnih priložnosti - Kako vstopiti na Indijski trg in kje so največje poslovne priložnosti za Slovenijo - Ljubljana, februar 2013

Celje; 27. 11. 2012

Februarja 2013 bo v Ljubljani zelo pomemben poslovni dogodek; poslovna konferenca z naslovom Indija, država neskončnih poslovnih priložnosti. Poslovni dogodek bo namenjen vsem gospodarskim organizacijam, ki se zavedajo številnih priložnostih na Indijskem trgu ter priložnosti za turizem v Sloveniji. V aprilu bo poslovna konferenca o priložnostih na Indijskih trgih potekala tudi v Zagrebu.

Na poslovni konferenci bodo številni govorniki Slovenskim podjetnikom predstavili možnosti za hiter in uspešen vstop na Indijski trg ter številne druge poslovne priložnosti, ki jih ta 1, 3 milijardni trg prinaša. Obiskovalci poslovne konference bodo pridobili vse informacije o tem, kako vstopiti na Indijski trg in kje so največje poslovne priložnosti za Slovenijo. Posebna pozornost na konferenci bo posvečena temam: Slovenija, zelo zaželena turistična destinacija za Indijske goste ter Slovenija, kot poslovna priložnost za Indijske vlagatelje.

K sodelovanju na poslovni konferenci bodo povabljeni: Veleposlaništvo Republike Indije v Sloveniji, Nj. eksc. g. Jayakar Jerome, veleposlanik Indije v Republiki Sloveniji, Veleposlaništvom Republike Slovenije v Indiji, Nj. eksc. g. Janez Premože, veleposlanik Slovenije v Indiji, častne konzule Republike Slovenije v Indiji ; gospoda Sheo Shankar Bagaria, častni konzul Republike Slovenije v Kalkuti, gospoda Venkata Raman Ravichandar, častni konzul Republike Slovenije v Balgalore, gospoda Sanjay Kantilal Patel, častni konzul Republike Slovenije v Mumbai ter gospoda Amit Goel, častni konzul Republike Slovenije v Chennai, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarsko zbornico Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije ter Slovensko turistično organizacijo STO.

Dodatne informacije o poslovni konferenci: agencija@rta.si, telefon 03 828 00 50