O-STA

Amazon Game Studios napovedal video igro The Grand Tour

Prihajajoča epizodna igra, ki izhaja iz izjemno uspešne serije Prime Original, igralcem omogoča dirkanje v eksotičnih avtomobilih, uprizarjanje divjih izzivov in sodelovanje v norčijah Clarksona, Hammonda in Mayja

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)-- Amazon.com (NASDAQ: AMZN) je danes sporočil, da Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May prinašajo visoke obrate in vroče zavoje na PlayStation 4 in Xbox One v epizodni dirkalni igri The Grand Tour Game, ki temelji na uspešni seriji Prime Original The Grand Tour. Igra, ki so jo ustvarili studii Amazon Game Studios, ponese igralce na eksotične lokacije, kjer bodo vozili najbolj zanimiva vozila na svetu in sodelovali v nezaslišanih izzivih oddaje. Nove epizode igre The Grand Tour Game bodo tedensko dodajali v času tretje sezone serije, pri čemer bodo zajeli tako avtomobile, lokacije kot presenečenja iz vsakotedenske epizode. Za več informacij obiščite www.playthegrandtourgame.com .

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tu: https://www.businesswire.com/news/home/20180821005353/en/

Igra The Grand Tour Game posede igralce za volan vozil iz tretje sezone serije in jih popelje na legendarne lokacije, ki jih bodo gostitelji obiskali to sezono, vključno z Eboladromom. znamenito dirkalno stezo serije The Grand Tour. Ob tem ko ponuja gladek prenos izsekov iz oddaje in ure originalnega govornega igranja Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda in Jamesa Mayja, igra The Grand Tour Game vsebuje humor in šale, ki so razpoznavni znak oddaje.

"Gre za video igro, v kateri nastopamo jaz, sesuvač in počasnež. To je vse kar morate vedeti," je dejal Jeremy Clarkson. "Če ste si vedno želeli z nami na cesto, je to najbližje, kolikor lahko kdajkoli pridete. Razen, če ne boste ugrabili Jamesa in mu ukradli obraz."

"Če ste si kadarkoli želeli opravljati moje delo, ga zdaj lahko," je dejal James May, "Jasno, da ne dobesedno. To je le igra, zato prosim, ne stikajte po predalih moje mize."

"Živim na pravem podeželju, zato, resnici na ljubo, name naredi vtis vse, kar gre na elektriko," je dejal Richard Hammond. "Moram pa priznati, da je ta igra res briljantna, še posebej na štiri igralce razdeljen ekran."

V igri The Grand Tour Game lahko igralci ne le vozijo po kolesnicah voditeljev, ampak lahko tekmujejo in se izzivajo direktno med sabo. Igra The Grand Tour Game ponuja za štiri igralce razdeljen ekran, tako da lahko igralci tekmujejo med sabo - in se obmetavajo z najboljšimi žaljivkami-osebno. Zaradi šaljivih posebnih učinkov, kot so High Tea (popoldanski prigrizek s čajem), pri katerem se raztresejo skodelice in krožnički, ki sotekmovalcem predrejo pnevmatike, in More Horsepowers (več konjskih moči), ki ti omogoča, da švigneš mimo konkurence, je dogajanje bolj nepredvidljivo, tekmovalci pa so vseskozi na trnih.

"Pri The Grand Tour gre za zmogljiva vozila in absurdne kaskaderske točke, pa tudi za tovarištvo," je dejal kreativni direktor pri Amazon Game Studios Craig Sullivan. "Naša zaveza je avtentično zajeti duh oddaje: avtomobile, zbijanje šal s prijatelji in (večinoma) prijateljsko tekmovalnost."

Igro The Grand Tour Game so ustvarili pri Amazon Game Studios, v Seattlu. Igra je bila narejena s pomočjo tehnologije Amazon Game Tech, vključno z spletnimi storitvami Amazon Web Services (AWS) in Amazon Lumberyard. Več o Amazon Game Tech si lahko preberete na https://aws.amazon.com/gametech/

The Grand Tour je Prime Original za Prime Video. Izvršni producent je Andy Wilman.

O družbi Amazon

Amazon se drži štirih načel: obsedenost s strankami namesto osredotočanja na konkurenco, strast do inovacij, zavezanost odličnosti poslovanja in dolgoročno razmišljanje. Ocene strank, nakupovanje 1-Click, osebna priporočila, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, tablični računalniki Fire, Fire TV, Amazon Echo in Alexa so le nekateri izmed izdelkov in storitev, s katerimi je Amazon oral ledino. Za več informacij obiščite www.amazon.com/about in sledite @AmazonNews.

Originalna verzija sporočila je na voljo na spletni strani businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180821005353/en/

Kotakti

Amazon.com, Inc.
Naslov za medije
Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr





Vir: Amazon.com, Inc.

Multimedijske vsebine


Video

Napovednik za Grand Tour Game