O-STA

Začel se je 5. izbor "Naj wellness"

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija "Naj wellness", ki sodi pod okrilje radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija", letos poteka že 5. leto. Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najboljši slovenski centri dobrega počutja, tako po mnenju strokovnjakov kot širše javnosti.

Hladni jesenski dnevi so kot nalašč za obisk katerega od wellness centrov in tako tudi za začetek izbora najboljših. Akcija "Naj wellness" že peto leto zapored poteka pod okriljem podjetja AA-Press d.o.o. in radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija". "Vse do aprila 2013 bomo poslušalcem oddaje in obiskovalcem spletnega portala www.dj-slovenija.si predstavljali slovenske wellness centre, ki sicer dosegajo zelo visoke standarde ponudbe, pogosto pa javnosti o svojih storitvah in njihovi dostopnosti ne informirajo dovolj. Ravno osveščanje javnosti o zdravem preživljanju prostega časa je glavni namen akcije, hkrati pa z akcijo spodbujamo zdravo konkurenčnost med sodelujočimi centri, kar poskrbi tudi za dvig kakovosti storitev," je ob začetku izbora povedala Barbara Boh, izvršna namestnica direktorja AA-Press d.o.o.

Kakovostna wellness ponudba je zagotovo ena od ključnih turističnih priložnosti Slovenije, saj ta segment kljub krizi beleži porast, zato je ocena centrov še kako pomembna. Tudi v tokratnem izboru "Naj wellness" centre izbirajo tako obiskovalci kot tudi strokovna komisija. K sodelovanju je bilo letos povabljenih 60 centrov, 16 od teh se jih je odločilo za sodelovanje. Sodelujoči so razvrščeni v tri kategorije: turizem veliki in turizem mali ter rezidenti. Njihov seznam se nahaja tudi na spletni glasovnici www.naj-wellness.si, kjer obiskovalci lahko glasujejo za svojega favorita.

Izboru "Naj wellness", se bo sredi decembra pridružil še izbor z najdaljšo tradicijo, izbor "Naj smučišče 2012/2013".