O-STA

Številne novosti 10. sejma kamping & karavaning

Od 27. do 30. septembra 2012 bodo Gospodarsko razstavišče znova zavzeli avtodomi, počitniške prikolice, mobilne hiške, kamp oprema in kampi s svojimi storitvami. Novostim, ki bodo že napovedovale letnik 2013, se bo pridružila največja, to je nov mednarodni poslovni sejem Outdoor, Beach & Play. Sejemsko dogajanje bo tokrat popestril tudi bogat spremljevalni program.

Od 27. do 30. septembra bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal že 10. sejem Kamping & Karavaning. Na več kot 14.000m2 razstavnih površin se bo letos predstavilo okrog 400 zastopanih podjetij in blagovnih znamk. Mnoge od njih tudi z najbolj vročimi novostmi že za sezono 2013.

Največja novost 10. jubilejnega sejma bo vzporedni regionalni poslovni sejem Outdoor, Beach & Play. Gre za sejem specializirane opreme in storitev za turistične ponudnike na prostem, naročnike urbane opreme in igral ter za trgovce s tovrstno opremo.

Prvič se obeta tudi bogat obsejemski program; zanimiva potopisna predavanja, kuharske delavnice, jet ball turnirji in še in še....

Pripravili so tudi veliko nagradno igro za vse obiskovalce!

Več informacij na: www.kamping-karavaning.si