O-STA

Začetek Lyonessove Facebook igre "Coin Rush"

Lyoness 4. marca 2013 pričenja svojo Facebook igro "Coin Rush". Nostalgična družabna igra, ki bo na voljo do 30. septembra 2013, ponuja priložnost osvojitve številnih nagrad. Igra bo hkrati podpora kampanji "Shopping Treasure".

Graz, 4. marec 2013. Lyoness je igro za Facebook zasnoval v sodelovanju z ugledno agencijo "vi knallgrau". "Coin Rush" bo možno igrati na številnih Facebookovih straneh. Igra temelji na preprostem principu: igralci zbirajo virtualne kovance, pri tem pa se morajo izogibati oviram in sovražnikom. Svoje figure vodijo skozi več virtualnih svetov. Cilj igre je zbrati čim več kovancev in izboljšati rekord. Nagrade se bodo podeljevale mesečno med vsemi igralci. Glavna nagrada je bon za potovanje v višini 2.000 EUR, ki ga lahko zmagovalec unovči za nakupovalni izlet po lastni izbiri. Skupna vrednost vseh nagrad je 12.000 EUR.

Lyoness ima trenutno na Facebooku 250,000 všečkov in že upravlja lokalne Facebook strani v več kot 20 državah. Stran članom Lyoness omogoča, da neposredno komunicirajo z ekipo Lyoness. Članom so na voljo tudi ekskluzivne promocije in nagradne igre.

O Lyoness

Lyoness je mednarodna nakupovalna skupnost in program zvestobe za podjetja, ki obsega več sektorjev. Dejavna je v 30 državah po Evropi, v ZDA, Kanadi, Braziliji, Združenih Arabskih Emiratih, Katarju, Južnoafriški republiki ter v Azijsko-pacifiški regiji v Hongkongu, Macau, Avstraliji, na Tajskem in na Filipinih. Trenutno ugodnosti Lyoness pri več kot 29.000 trgovcih, ki sodelujejo v programu zvestobe, uporablja več kot 2,6 milijona članov. Več informacij je na voljo na www.lyoness.com.

Foto: Lyoness/vi knallgrau

Kontakt:
Silvia Weihs
Lyoness Management GmbH
Tel.: +43 664-85 55 241
Email: silvia.weihs@lyoness.ag