O-STA

bauMax odslej sprejema kartico z vračilom denarja

Podjetje Lyoness je naredilo naslednji korak skupaj z vrhunsko znamko. Z uvedbo kartice z vračilom denarja (Cashback Card) je ponudnik pripomočkov za samostojno delo doma in na vrtu bauMax utrdil svoje dolgo in uspešno sodelovanje z Lyonessom.

Graz, 18. september 2012. Z uvedbo kartice z vračilom denarja v vse podružnice bauMaxa je Lyonessu uspelo razširiti nakupovalne možnosti svojih članov kot tudi izboljšati svoje storitve. Poleg enostavnosti in praktičnosti kartica ugodnosti (Benefit Card) združuje garancijo za vračilo denarja za dolgoročno zvestobo strank trgovskim podjetjim v okviru programa Loyalty Merchant.

Veriga trgovin s pripomočki za samostojno delo doma in na vrtu bauMax je uspešno sodelovanje z Lyonessom na osnovi voucherjev nadgradilo s sprejemanjem kartic z vračilom denarja v vseh svojih podružnicah. "Uvedba kartice z vračilom denarja je bil za nas logičen korak naprej," pravi Harald Schmidl, vodja oddelka za mednarodno trženje v bauMaxu. "Člani Lyonessa lahko zdaj z nami s pomočjo Lyonessove kartice ugodnosti (Lyoness Benefit Card) nakupujejo v Avstriji, na Češkem in Slovaškem, v Turčiji, Romuniji, Bolgariji, Sloveniji ter na Hrvaškem in Madžarskem in dobijo denar nazaj." Voucherji, ki so se uporabljali do sedaj, so še vedno veljavni v Avstriji, na Češkem, Slovaškem, v Sloveniji in na Madžarskem. Kartico z vračilom denarja trenutno uporablja več kot 55% vseh trgovcev združenih v okviru avstrijskega programa Lyoness Loyalty Merchants.

O podjetju bauMax

BauMax od leta 1977 strokovnjake in navdušence za samostojno delo oskrbuje s široko paleto orodij, gradbenih materialov, notranje opreme ter opreme za vrt. S skupno 159 trgovinami veriga bauMax svoje stranke podpira pri njihovih gradbenih in drugih projektih, ki se jih lotijo doma, od zamisli pa vse do končnega izdelka prek svojih celovitih storitev, osredotočenih na potrebe strank.

O podjetju Lyoness

Lyoness je nakupovalna skupnost, razširjena v mednarodnem sektorju, ter program zvestobe za regionalno, državno in mednarodno trgovanje. Deluje v 28 državah po Evropi kot tudi v ZDA, Kanadi, Braziliji, Združenih Arabskih Emiratih, Katarju, Južni Afriki, Azijsko-Pacifiški regiji, Hong-Kongu, Macau, Avstraliji ter na Tajskem in Filipinih in trenutno zaposluje 850 ljudi. Več kot 2,4 milijona članov uveljavlja ugodnosti Lyonessa v 20.000 trgovinah, vključenih v program zvestobe Loyalty Merchants.

Več informacij lahko najdete na www.lyoness.com.

Kontakt:

Silvia Weihs
predstavnica za odnose z javnostjo
Lyoness Management GmbH
Tel: +43 664-85 55 241
E-pošta: silvia.weihs@lyoness.ag