O-STA

Vse ugodnosti, ki jih ponuja Lyoness, odslej na voljo na vašem MOBILNIKU!

Gradec - Mobilno nakupovanje, lokacijsko usmerjene storitve in aplikacije so dandanes bolj priljubljene kot kadar koli prej. Tudi Lyoness, mednarodna in medbranžna nakupovalna skupnost, je prevzel to idejo in julija 2011 lansiral aplikacijo Lyoness za iPhone in mobilni portal. Aplikacija je na voljo na m.lyoness.net. Aplikacija za mobilne naprave z Adroidom bo zagnana avgusta 2011.

Na tisoče regionalnih partnerjev zvestobe - od supermarketov in restavracij do trgovin s čevlji - sedaj članom Lyonessa prek nove aplikacije omogoča sprejemanje potrjenih ugodnosti, kot so popusti in možnost povračila denarja.

Glavne prednosti:

GPS vmesnik aplikacije Lyoness samodejno ugotovi, kje se uporabnik nahaja, in mu nato ponudi zemljevid vseh Lyonessovih partnerjev in prodajnih mest bonov v bližini. Aplikacija lahko uporabnika tudi usmerja do njegovih najljubših trgovcev. Več kot 1000 regionalnih, državnih in mednarodnih prodajnih mest iz različnih branž je že prijavljenih za omenjeno možnost, odkar sta bila omogočena Lyonessov mobilni portal in aplikacija za iPhone. Mobilne vrednostne bone je mogoče naročiti in uporabljati takoj z vašega mobilnega telefona. Sodelovanje je za Lyonessove partnerje zvestobe brezplačno.

Mobilni voucher deluje takole:

1. Izberete trgovca

2. Vnesete želeno vrednost bona

3. Ustvarite mobilni bon na svojem pamentnem telefonu

4. Prejmete vračilo denarja pri vsakem nakupu.

Od samega začetka je mobilna opcija Lyonessa revolucionarna. "Doslej na svetu ni bilo ničesar podobnega in vsak dan se nam pridružujejo novi mednarodni partnerji zvestobe in partnerji zvestobe z možnostjo mobilnih vrednostnih bonov," pravi Bernhard Koch, direktor Lyoness eBiz GmbH. "Leta uspešnosti Lyoness AG-ja članom Lyonessa zagotavljajo številne trgovce, ki so se odločili za možnosti mobilnih vrednostnih bonov, varno izkušnjo nakupovanja s številnimi ugodnostmi in strokovne storitve".

"Partnerji zvestobe imajo lahko neposredne koristi od Lyonessa za mobilnike in razploagajo z naprednimi in inovativnimi tehnologijami za ustvarjanje mobilnih bonov ter tako ostajajo v koraku s časom," pravi vodja projekta DI (FH) Ulrich Tesarik.

Članom Lyonessa so ugodnosti Lyonessovih mobilnih vrednostnih bonov trenutno na voljo v 27 državah na štirih celinah. Člani prejmejo denarno povračilo pri vsakem nakupu s Cashback kartico, originalnimi vrednostnimi boni trgovcev, prek spleta in odslej tudi z mobilnimi vrednostnimi boni.

Za več informacij, prosimo, obiščite www.lyoness.net

Povezava: slika je na voljo preko evropske fotografske agnecije epa in jo lahko brezplačno naložite z naslova:

http://www.presseportal.de/story.htx?firmaid=101544

Kontakt za medije:

Silvia Weihs

Uprava Lyoness GmbH

Tel: +43 316 70 77 680

E-pošta: silvia.weihs@lyoness.ag

Gradec, julij 2011