O-STA

FAX-B160 - Canonov novi telefaks, ki uporablja navadni papir

Amstelveen, 19.6.2002 - Novi Canonov telefaks, FAX-B160, je namenjen predvsem strankam, ki za svoje delo potrebujejo izpis na navadni papir. Nova pripravna naprava poleg tega ponuja vrhunski izpis ter izjemne zmogljivosti. FAX-B160 je naslednik uspešnega modela FAX-B155 in vključuje izboljšano funkcionalnost z značilno večjim pomnilnikom, hitrim prenosom, dvojnim dostopom ter vrsto drugih izboljšav.

Zanesljivost in visoka kakovost

FAX-B160 je idealen za okolji majhnih in domačih pisarn. Preizkušena Canonova Bubble Jet tehnologija omogoča visoko kakovost natisnjenih slik. Z ločljivostjo 360 dpi, ki omogoča glajenje stopničastih slik, izboljšuje kakovost prihajajočih faksov. Sistem za obdelovanje slik UHQ (Ultra High Quality) pa ustvarja sveže slike in jasno lestvico sivin pri pošiljanju.

Nova naprava ponuja kapaciteto 100 listov papirja in samodejni podajalec papirja za 20 listov, tako da je rokovanje s papirjem enostavno ter udobno. Večji pomnilnik omogoča uporabnikom shranjevanje do 42 strani pred pošiljanjem, kar značilno zmanjšuje čakalno dobo za pošiljanje in prav tako zagotavlja, da ne bo prišlo do izgube informacij v primeru, ko zmanjka papirja ali črnila, medtem ko je naprava v pogonu. Funkcija popravljanja napak med pošiljanjem pa zagotavlja dostavo čistih dokumentov celo po zelo slabih telefonskih linijah.

Priročnost in učinkovitost

Vrsta dodatnih funkcij omogoča izjemno učinkovito in enostavno uporabo naprave FAX-B160 ter časovni prihranek. Eno stran lahko pošlje v samo 6 sekundah, zahvaljujoč modemu s hitrostjo 14,4 kb/s. Funkcija "Dual acces" omogoča uporabnikom pripravo in programiranje enega opravila, medtem ko se pravkar izvaja drugo (pošiljanje ali sprejemanje), funkcija zaporednega oddajanja (sequential broadcast) pa omogoča pošiljanje enega sporočila na več različnih naslovov.

LCD ekran omogoča udobno programiranje, možnost izbiranja dvanajstih različnih telefonskih številk z enim dotikom, 100 kodiranih tipk za hitro klicanje in 111 tipk za skupinsko klicanje pa še dodatno izboljšuje njeno učinkovitost.

Canon FAX-B160 je prav tako cenovno ugoden za končne uporabnike, saj so mu dodane številne uporabne možnosti, kot sta odloženo pošiljanje telefaksov v času, ko je manjši promet in nižja tarifa ter delo v varčnem načinu "Ink Saver", ki dodatno zmanjšujejo stroške.

FAX-B160 prav tako ponuja funkcionalnost fotokopirne naprave in je zmožen kopiranja do 99 strani. Vključuje tudi samodejno preklapljanje med faksom in telefonom ter povezavo s telefonsko tajnico. Kot dodatna možnost je na voljo telefonski aparat.

_____________________

O podjetju:

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti CEE (Canon East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije in Albanije.