O-STA

SAOP-ovo prvo regijsko srečanje

SAOP je v Novem Sadu (Srbija) izvedel srečanje zaposlenih iz vseh povezanih družb, poslovnih partnerjev in predstavnikov gospodarskih združenj - partnerskemu podjetju WIN TIM podelili posebno priznanje za dolgoletno sodelovanje.

NOVI SAD (SRBIJA), ŠEMPETER PRI GORICI, 9. 5. 2013 - Podjetje SAOP je organiziralo prvo regijsko srečanje, katerega so se poleg zaposlenih iz družb na Hrvaškem, v Srbiji in Sloveniji udeležili tudi poslovni partnerji iz regije ter predstavniki gospodarskih združenj iz Srbije. Podjetje WIN-TIM iz Kragujevca je ob tej priložnosti dobilo posebno priznanje za trud pri lokalizaciji poslovnih rešitev iCenter za srbsko tržišče.

"SAOP se je v zadnjih treh letih preoblikoval v rastočo mednarodno poslovno skupino, katere cilj je postati vodilni regijski ponudnik poslovnih rešitev za majhna in srednja podjetja ter javne ustanove," je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. "Ponosna sem, da lahko prispevam v tako dobri mednarodni ekipi, ki iz leta v leto premika mejnike, tako s poslovnega in strokovnega vidika kot tudi z vidika sodelovanja in osebnostne rasti."

SAOP-ovega regionalnega srečanja so se udeležili zaposleni iz vseh držav skupine SAOP, ki so tako dobili priložnost tudi za medsebojno spoznavanje in izmenjavo izkušenj. Poleg njih so na srečanje prišli še poslovni partnerji iz Srbije in Hrvaške ter predstavniki Regionalne privredne komore Novi Sad.

Na prvem srečanju Skupine SAOP so podelili posebno priznanje za dolgoletno sodelovanje pri razvoju poslovne rešitve iCenter, ki ga je prejelo podjetje WIN TIM iz Kragujevca. "WIN-TIM odgovorno in zanesljivo sodeluje s SAOP-om že od leta 2001 in je v tem času postal eden strateških partnerjev pri širjenju naše dejavnosti na srbsko tržišče," je ob podelitvi priznanja razložila Sonja Šinigoj. Posebno nagrado za zanesljivo delo sta prejela Dragana Sajko, ki se je za potrebe programiranja leta 2002 preselila v Slovenijo, in vodja programerjev iCentra Zoran Vučković, ki je v Slovenijo prišel že leta 2000, in ves ta čas zelo uspešno usklajuje slovenski ter srbski razvoj iCentra.

Novosadsko srečanje je bilo tudi medijsko odmevno, saj so se ga udeležili številni predstavniki vojvodinskih in nacionalnih tiskanih ter elektronskih medijev.

-Konec sporočila-

O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 60 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.700 strank ter več kot 25.000 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena, njihovo pozitivno naravnanost pa potrjujeta tudi certifikat Družini prijazno podjetje ter osvojena nagrada Zlata nit za najboljšega zaposlovalca.

Dodatne informacije

Novinarsko središče - Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki...

Peter Krkoč, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: www.saop.si