O-STA

Naše storitve so odgovor na potrebe naših strank

Ljubljana, 14. junija 2013

"Vaša zgodba. Vaša banka." je slogan, ki ga bo Sberbank v Evropi predstavila s TV oglasom, ki bo v slovenskem medijskem prostoru premierno predvajan v teh dneh. TV oglas je del širše nacionalne kampanje, katere cilj je predstaviti eno največjih, najhitreje rastočih in najbolj dinamičnih bančnih institucij na svetu.

Sberbank je na področje Srednje in Vzhodne Evrope vstopila februarja 2012 z nakupom Volksbank International AG. V regiji želi banka postati prepoznavna kot inovator, ki spreminja način poslovanja, ter ena od vodilnih bank na tem področju.

Sberbank se bo v Sloveniji osredotočila na dodatno izboljšanje storitev, namenjenih tako prebivalstvu kot podjetjem, kjer smo v zadnjem času težišče svojega poslovanja iz glavne ciljne skupine malih in srednje velikih podjetij razširili še na velika podjetja.

"Zavedamo se, da brez upoštevanja mnenj strank ne moremo biti uspešni, saj so naš navdih, da smo boljši pri svojem delu. Prijaznost in učinkovitost poslovanja sta bistvenega pomena. Naše storitve bodo tudi odgovor na potrebe strank in vse to bo odlična osnova za oblikovanje trdnega, dolgoročnega in za obe strani tudi koristnega sodelovanja," pravi predsednik uprave Sberbank d.d. Gašpar Ogris-Martič.

Pred dvema mesecema smo na Dvornem trgu v Ljubljani odprli prvo po standardih Sberbank prenovljeno poslovalnico v Sloveniji. Naše stranke je pozitivno presenetilo sodobno okolje v poslovalnici, živahne spomladanske barve in prostornost. Da bi bilo poslovanje strank z banko še prijetnejše, se Sberbank modernizira tudi na področju infrastrukture in tehnologije.

S pomočjo učinkovite interakcije s strankami in vrhunske tehnologije lahko Sberbank svojim strankam ponudi storitve, oblikovane po njihovi meri. Do konca poletja bomo v vseh naših poslovalnicah izvedli še naslednje korake prenove ter postopoma dodali še ostale elemente, skladno s standardi Sberbank.

Sberbank se že več kot 170 let uči od 100 milijonov svojih strank. "To je namreč edini način, da se lahko odzovemo na vaše resnične potrebe," je sporočilo v TV oglasu, ki ga bodo po vsej državi predvajali v času junijske kampanje.

Sberbank Europe AG

Sberbank Europe AG (prej Volksbank International AG) upravlja bančno mrežo devetih univerzalnih bank v osmih državah Srednje in Vzhodne Evrope: na Slovaškem, Češkem, Madžarskem, Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Ukrajini. Skupina obsega 280 poslovalnic in zaposluje 4.400 oseb(na dan 31.12..2012).

Sberbank

Sberbank Rusija je največja banka v Rusiji in upravlja skoraj tretjino vseh sredstev v ruskem bančnem sektorju. Ustanovila jo je ruska centralna banka, ki s 50-odstotnim deležem plus eno delnico ostaja največji delničar banke. Preostanek delničarjev predstavlja več kot 245.000 ruskih in mednarodnih podjetij in individualnih vlagateljev. Sberbank ima prek 19.000 poslovalnic, ki predstavljajo največjo mrežo poslovalnic v Rusiji. Banka ima podružnice v 20 različnih državah v regiji držav SND ter v Srednji in Vzhodni Evropi.

Banka ima splošno bančno licenco št. 1481, ki jo je izdala Centralna banka Ruske federacije.

Spletna stran: www.sberbank.ru

Kontaktna oseba

LEON ŠIKOVEC

Tel.: 01/ 53 07 606

Elektronski naslov: leon.sikovec@sberbank.si

ali modra številka: 080 22 65

Spletna povezava: www.sberbank.si