O-STA

Sberbank z novo kreditno kartico za podjetnike

Sberbank banka d.d. nadaljuje z uvedbo novih, inovativnih produktov za poslovne subjekte v Sloveniji. Kot prva banka v Sloveniji ponuja kreditno kartico Ide@l Mastercard Business, ki omogoča revolving funkcionalnost ter obročno plačilo transakcij, opravljenih na vseh prodajnih mestih, ki sprejemajo Mastercard. S kartico boste lahko plačevali doma, v tujini in prek spleta na več kot 53 milijonih Mastercard prodajnih mest ter dvigovali gotovino na bankomatih in bančnih okencih z oznako Mastercard, ki to storitev omogočajo. Kartica omogoča varno, hitro in preprosto brezstično plačevanje.

Nova kreditna kartica Ide@l Mastercard Business je namenjena obstoječim in novim komitentom vseh bank. Še zlasti tistim, ki si želijo hitro in enostavno razpolaganje s finančnimi sredstvi, da imajo "kredit vedno pri roki" ter so jim odveč pogoste formalnosti na bankah za financiranje nižjih vrednosti.

Kreditna kartica Ide@l Mastercard Business omogoča imetnikom enostavno financiranje nakupov osnovnih sredstev nižjih vrednosti (npr. računalniška in programska oprema, mobilni telefoni, tablični računalniki, oprema poslovnih prostorov kupljena pri trgovcih, druga strojna oprema potrebna za opravljanje dejavnosti, itd...). Kartica je idealna tudi za financiranje obratnih sredstev. Zlasti obrtniki se večkrat znajdejo v situaciji, ko v zelo kratkem času potrebujejo določena sredstva za nakup potrebnega materiala za izvedbo obrtniških del za naročnike (npr. sanitarna oprema, talne obloge, gradbeni material itd., ki ga mora imetnik kartice kupiti in financirati vnaprej, naročnik pa mu plača po opravljenih delih). Tudi financiranje službenih poti, udeležbe na izobraževanjih, seminarjih, hotelske nastanitve, financiranje servisov vozil, so stroški, ki niso vedno načrtovani in nas lahko neprijetno presenetijo. Prav tako vam kartica omogoča likvidna denarna sredstva na poslovnem transakcijskem računu z enostavnim prenosom sredstev na poslovni transakcijski račun.

Kreditna kartica Ide@l Mastercard Business vsebuje okvirni limit, ki se sprošča sorazmerno z vašimi plačili. Revolving funkcionalnost omogoča, da mesečno poravnavate le 10 % vrednosti koriščenega limita kartice iz transakcij, ki niso spremenjene v obročna plačila. Možnost obročnih plačil omogoča plačilo posamezne transakcije na do vključno 36 obrokov. Nakupe od vključno 100 EUR lahko spremenite v najmanj 2 obroka (minimalni obrok znaša 50 EUR). Ob plačilu s kartico prejmete SMS, s povratnim SMS sporočilom pa lahko sporočite želeno število obrokov.

Kreditna kartica Ide@l Mastercard Business ima vključeno brezplačno SMS obveščanje s katerim boste obveščeni o transakcijah, stanju limita na kartici in obrokih. Poslovni subjekt ima lahko izdanih več kartic. Do kartice pridete z obiskom Sberbank Centra za financiranje mikropodjetništva v Ljubljani ali v podružnicah Sberbank.


Več informacij na www.sberbank.si/ideal-poslovna.

_____________________________________________________________________________________________

Sberbank d. d.

Sberbank banka d. d. se na slovenskem bančnem trgu med 10 bankami uvršča po bilančni vsoti na 7. mesto in na 10. mesto po pregledu letnih poslovnih rezultatov pred davki (na dan 31. december 2020).

Od 15. februarja 2012 je članica bančne skupine Sberbank. Mednarodna mreža nam omogoča zagotavljanje finančne podpore svojim strankam ne samo v Sloveniji, kjer smo prisotni z 12 poslovalnicami v 8 slovenskih mestih, ampak tudi pri poslovanju v tujini.

Na 31. december 2020 je bilančna vsota banke znašala več kot 1,83 milijarde EUR, kapitalska ustreznost pa je bila 19,8 %, kar kaže na visoko raven varnosti in stabilnosti banke.

Spletna stran: www.sberbank.si

O Sberbank Europe

Sberbank Europe (Sberbank Europe AG), ki ima sedež na Dunaju v Avstriji, je bančna skupina v stoodstotni lasti Sberbank Rusija. Sberbank Europe je prisotna v osmih državah srednje in vzhodne Evrope: v Avstriji, Bosni in Hercegovini (Sarajevu in Banki Luki), na Hrvaškem, Češkem, Madžarskem, v Sloveniji, Srbiji in Nemčiji. Sberbank Europe ima 187 poslovalnic in zaposluje več kot 3.900 ljudi v državah srednje in vzhodne Evrope.

Spletna stran: www.sberbank.at

Kontaktna oseba

LEON ŠIKOVEC

Tel.: 01/ 53 07 606

Elektronski naslov: leon.sikovec@sberbank.si

ali modra številka: 080 22 65

Spletna povezava: www.sberbank.si