O-STA

Dolgoročni kredit z garancijo SPS in subvencijo obrestne mere

Sberbank banka d.d. v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom omogoča mikro, malim in srednje velikim podjetjem pridobitev dolgoročnega kredita z garancijo SPS in subvencijo obrestne mere.

Kredit je dobrodošel za podjetja (s sedežem v Republiki Sloveniji), ki iščejo možnosti, kako financirati novo naložbo, ki načrtujejo posodabljanje tehnološke opreme ali pa iščejo vire za zagotavljanje obratnega kapitala.

Prednosti oz. ugodnosti omenjenega kredita so v nižjih zahtevah po zavarovanju kredita zaradi pridobitve garancije SPS-a, v nižji obrestni meri (6-mesečni EURIBOR + od 0,50 % do 1,0 %) ter ročnosti do 10 let (do 5 let za obratna sredstva). Prav tako je možno koriščenje moratorija do 24 mesecev (do 6 mesecev za obratna sredstva). In še višine kredita: za investicijske projekte do 1.250.000 EUR, za obratna sredstva za srednje velika podjetja do 200.000 EUR ter za obratna sredstva za mikro in mala podjetja do 100.000 EUR kredita).

Dodatne informacije lahko interesenti pridobijo na spletni strani Sberbank banke www.sberbank.si (https://bit.ly/315tJxw), kjer lahko izpolnijo kontaktni obrazec.

Več informacij pa bodo lahko interesenti izvedeli iz prve roke pri bančnih svetovalcih. Na tel. št. 080 22 65 se lahko dogovorijo za (spletni) sestanek.

_____________________________________________________________________________________________

Sberbank d. d.


Sberbank banka d. d. se na slovenskem bančnem trgu med 10 bankami uvršča po bilančni vsoti na 7. mesto in na 10. mesto po pregledu letnih poslovnih rezultatov pred davki (na dan 31. december 2020).

Od 15. februarja 2012 je članica bančne skupine Sberbank. Mednarodna mreža nam omogoča zagotavljanje finančne podpore svojim strankam ne samo v Sloveniji, kjer smo prisotni z 12 poslovalnicami v 8 slovenskih mestih, ampak tudi pri poslovanju v tujini.

Na 31. december 2020 je bilančna vsota banke znašala več kot 1,83 milijarde EUR, kapitalska ustreznost pa je bila 19,8 %, kar kaže na visoko raven varnosti in stabilnosti banke.

Spletna stran: www.sberbank.si


O Sberbank Europe

Sberbank Europe (Sberbank Europe AG), ki ima sedež na Dunaju v Avstriji, je bančna skupina v stoodstotni lasti Sberbank Rusija. Sberbank Europe je prisotna v osmih državah srednje in vzhodne Evrope: v Avstriji, Bosni in Hercegovini (Sarajevu in Banki Luki), na Hrvaškem, Češkem, Madžarskem, v Sloveniji, Srbiji in Nemčiji. Sberbank Europe ima 187 poslovalnic in zaposluje več kot 3.900 ljudi v državah srednje in vzhodne Evrope.

Spletna stran: www.sberbank.at


Kontaktna oseba

LEON ŠIKOVEC

Tel.: 01/ 53 07 606

Elektronski naslov: leon.sikovec@sberbank.si

ali modra številka: 080 22 65

Spletna povezava: www.sberbank.si