O-STA

Spletne konference ISL Groop sedaj tudi na Androidu

Z dodano podporo za Android programske rešitve podjetja XLAB uporabnikom omogočajo, da spletne sestanke organizirajo in se jim pridružijo z vseh večjih operacijskih sistemov in naprav.

Ljubljana, 19. junij, 2013. XLAB, razvijalec in ponudnik oblačnih rešitev za nadzor oddaljenega namizja in spletne sestanke, je izdal mobilno aplikacijo ISL Groop za Android in tako sedaj podpira vse večje operacijske sisteme; Android, iOS, Windows in MacOS. Najnovejša večja izdaja zagotavlja uporabnikom, da preko interneta organizirajo ali se pridružijo interaktivnim spletnim predstavitvam, sestankom in webinarjem s katerekoli naprave ali platforme. Naložite ISL Groop za Android brezplačno z Google Play.

PREDVAJAJ VIDEO

ISL Groop je preprosta rešitev za spletno sestankovanje, s katerim lahko ljudje sodelujejo na daljavo in uživajo v najboljših spletnih sestankih v pisarni ali zunaj nje. Rešitev nudi udeležencem sestanka delitev namizja ali aplikacije, dodajanje opomb na predstavitev, snemanje seje, avdio konferenco, video konferenco in tekstovni klepet. Medtem ko gostitelj ustvari nov sestanek in razpošlje vabila v spletni konzoli, se povabljenci sestanku enostavno pridružijo s klikom na povezavo v elektronskem vabilu. Najboljše pri ISL Groop-ovih spletnih sestankih pa je to, da se jim lahko pridružite z vseh računalnikov Windows, Mac ali Linux in mobilnih naprav iPad, iPhone in Android.

"Dandanes poslovni uporabnik pričakuje enako spontanost in učinkovitost tradicionalnih sestankov v živo tudi pri sestankih preko spleta," razlaga Jure Pompe, direktor podjetja XLAB. "V XLABu se tega zavedamo, zato smo zadnje leto razvoj rešitve za spletne sestanke usmerjali predvsem v zagotavljanje kompatibilnosti z vsemi večjimi operacijskimi sistemi in napravami. Naši uporabniki lahko zato organizirajo spletni sestanek ali pa se mu pridružijo od koderkoli in to z naprave, ki jim je na voljo v danem trenutku."

Mobilna funkcionalost
Nova mobilna aplikacija, ki je na voljo brezplačno vsem, ki se sestanku le pridružijo, nudi dovršeno funkcionalnost:
- sestanek skličete ali se mu pridružite z vaše naprave Android,
- ekipo povabite preko elektronske pošte ali SMS sporočila,
- sodelujete v avdio in videokonferenci,
- izmenjujete tekstovna sporočila z vsemi udeleženci ali le s posamezniki,
- gledate deljeno namizje, aplikacijo ali prosojnico,
- izberete prosojnico, ki jo boste videli vsi na sestanku.

Pričnite sestankovati preko interneta
ISL Groop za Android na Google Play.
ISL Groop za iOS v AppStore.
ISL Groop za Windows in Mac.
Kako sestankovati na Androidu (ISL Online Blog).

Več o XLAB in ISL Online

Podjetje XLAB nudi poslovni paket rešitev za dostop do računalnika na daljavo, klepet z obiskovalci spletnih strani in spletno sestankovanje, ISL Online. Rešitve ISL Online temeljijo na oblačni arhitekturi in delujejo na vseh večjih operacijskih sistemih (Windows, Mac, Linux, iOS, Android in Windows Phone). Z njihovo pomočjo se tako hitro, enostavno in varno prek spleta povezuje nešteto naprav z vsega sveta, ki na leto opravijo kar 6 milijonov sej. V začetku leta 2013 so rešitve ISL Online štele več kot 150.000 poslovnih uporabnikov, med njimi tudi Konica Minolta, Canon, Mitsubishi Electric, Coca Cola, E-uprava RS in Telekom Slovenije.

###

KONTAKT:
Jerneja Fidler Pompe
ISL Online
01 2447760
press@islonline.com