O-STA

XLAB prejel najvišjo oceno na neodvisnem preizkusu programske opreme za podporo na daljavo

Programska oprema za podporo na daljavo ISL Online je bila edina ocenjena z odlično oceno v obeh kategorijah: enostavnost uporabe za oddaljene stranke in razpon funkcij.

Ljubljana, 19. februar 2020. ISL Online, programsko opremo slovenskega visoko-tehnološkega podjetja XLAB, ki omogoča varne storitve oddaljene podpore, je največja IT revija v Evropi, nemški c't magazine, ocenila z odlično oceno. V neodvisnem testu si je program ISL Online prislužil najvišje ocene za enostavnost uporabe, učinkovito povezovanje in funkcije upravljanja.

"Vzpostavljanje povezave in delovanje programa je enostavno ter razpon funkcij prepričljiv. ISL Online olajša delo uporabniku, ki išče oddaljeno pomoč," je izpostavil avtor članka v c't magazine, Jan Schüßler.

Upoštevajoč stroge kriterije je bilo izbranih osem programskih oprem za dostop do oddaljenih računalnikov (med njimi tudi TeamViever in AnyDesk), ki so jih nato testirali strokovnjaki pri reviji c't magazine. ISL Online je bil edini ocenjen z odlično oceno v obeh kategorijah: enostavnost uporabe za oddaljene stranke in razpon funkcij.

ISL Online, ki ga uporabljajo tudi Konica Minolta, Canon, Telekom Slovenije in Avast, ponuja IT strokovnjakom in računalniškim tehnikom po vsem svetu zanesljivo in varno programsko opremo za podporo na daljavo in oddaljen dostop. S pomočjo ISL Online lahko računalniški tehniki na daljavo in v hipu rešijo vsakršno tehnično težavo ter zagotavljajo posodobitve potrebne za brezhibno delovanje informacijske infrastrukture. Na ta način lahko strankam zagotavljajo učinkovito in neprekinjeno storitev.

"Naša ekipa je navdušena nad rezultati testa programske opreme v največji IT reviji v Evropi. Takšni dosežki nas ženejo naprej. Še naprej bomo vlagali v tehnološki razvoj in svojim strankam nudili dostop do najboljših tehnologij, s katerimi bodo lahko ti ustvarjali in ponujali nadpovprečne storitve," je povedal Jure Pompe, direktor XLAB-a.

Dodatne informacije

  • Da bi izvedeli več o programski opremi za podporo na daljavo ISL Online, obiščite www.islonline.com

Povežite se z ISL Online

Sledite ISL Online na Facebook, Twitter in LinkedIn

O podjetju XLAB in rešitvah ISL Online

Slovensko podjetje XLAB s programsko rešitvijo ISL Online sodi med pionirje na globalnem trgu rešitev za oddaljeni dostop in podporo na daljavo. Izdelke ISL Online že od leta 2003 ponuja IT strokovnjakom in tehnikom v klicnih centrih podjetij v več kot 100 državah. Stranke se lahko odločijo za uporabo ISL Online storitev v oblaku (Cloud License), velika podjetja pa se pogosto odločijo za nakup lastnega ISL Online strežnika (Server License), kar jim zagotavlja popolno zasebnost, neodvisnost in številne možnosti prilagajanja.

www.islonline.com

Več o c't Magazine

Revija c't magazine je bila ustanovljena leta 1983 in je največja IT revija v Evropi. Je eden najbolj zanesljivih in cenjenih virov informacij za vse, ki jih zanima razvoj IT, od naprednih uporabnikov do igralcev računalniških iger, strokovnjakov za podatkovne centre, vodje in investitorje. c't magazine s številnimi neodvisnimi testi produktov, uporabnimi poročili, z informacijami iz ozadja in članki o osnovah, ponuja temelje zasebnemu in strokovnemu znanju in nakupnim odločitvam.

https://www.heise.de/ct/

- konec -

Več informacij:

Barbara Viškovič

barbara.viskovic@islonline.com