O-STA

Na Stari grad Celje prihaja Radio Ga Ga

Mojstrska imitacija in satira v izvedbi Saša Hribarja, Tilna Artača in Jureta Mastnaka

Celje, 11. julij 2013, Na Starem gradu v Celju bo v četrtek, 18. julija 2013 ob 21.00 komedija Radio Ga Ga. Gre za mojstrsko imitacijo in satiro v izvedbi Saša Hribarja, Tilna Artača in Jureta Mastnaka. Dogodek, s katerim zaokrožujemo letošnjo ponudbo komedij na Starem gradu Celje pripravlja Zavod Celeia Celje v sodelovanju s SitiTeatrom Ljubljana. Cena vstopnice: 15 EUR ter 13,50 EUR (dijaki, študentje, upokojenci). Prodaja vstopnic: Prodajna mesta Eventima po Sloveniji, TIC Celje na Krekovem trgu 3, 03 42 87 936, 03 49 25 081, tic@celje.si ter eno uro pred predstavo na Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo prireditev v Celjskem domu. Projekt Poletje v Celju, knežjem mestu 2013 poteka pod okriljem Mestne občine Celje. Medijska pokrovitelja: Radio Antena Štajerska (ekskluzivni pokrovitelj v radijskem mediju) ter Novi Tednik (ekskluzivni pokrovitelj v tiskanem mediju). Ekskluzivni pokrovitelj v spletnem mediju: Celje. Info ter Kozjansko. Info.

Vaše cenjene akreditacije pričakujemo do srede, 18. 7. 2013 do 12.00 ure na e-naslov: novice.zavodceleia@celje.si. Akreditacije boste lahko dvignili eno uro pred dogodkom na Starem gradu Celje ali v primeru slabega vremena v Celjskem domu na Krekovem trgu 3.

Naši najboljši imitatorji se po skoraj desetletju iz radijskega studia vračajo na slovenske odre s humorno, nepristransko in aktualno predstavo o ljudeh, ki polnijo dnevne novice; politikih, ki razkazujejo svoje mišice in nam povzročajo vedno večje glavobole; športnikih, ki jih s svojimi zmagami blažijo in vračajo zapravljeni ponos Slovenije; estradnikih, ki jim ni mar resnice in novinarjih, ki o njej ne upajo spregovoriti; in stricih, ki iz ozadja vse to opazujejo in se mastijo z debelimi kravami.

V priponki prilagamo tudi fotomaterial

Na fotografiji izsek iz predstave (iz fotoarhiva izvajalcev)

Več informacij: Jerneja Kolar, Referentka za stike z javnostmi in promocijo, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta:novice.zavodceleia@celje.si.