O-STA

S prehranskim dopolnilom Supradyn na Ljubljanski maraton

· Prenovljena facebook spletna stran Supradyn Slovenija ponovno vabi tekače in ostale zainteresirane k nagradni igri
· Žrebanje s 40 tekaškimi in vitaminskimi nagradami za udeležence
· Nagradna igra traja do ponedeljka, 19. avgusta 2013

Ljubljana, 26. julij 2013 - Supradyn ponuja najbolj zavzetim tekačem, ki si želijo 27. oktobra nastopati na Ljubljanskem maratonu, priložnost, da brezplačno prejmejo dvomesečni vrhunski tekaški trening, kotizacijo, tekaško majico in copate ter še družinski paket prehranskih dopolnil Supradyn.

Na prenovljeni facebook strani Supradyn Slovenija se je pričela nagradna igra S Supradynom na Ljubljanski maraton! Gre že za drugo facebook spletno nagradno igro, namenjeno promoviranju prehranskih dopolnil Supradyn tudi prek družabnih omrežij in spleta (prva je 20 srečnežev peljala na blejsko Nočno 10ko).

Z všečkanjem strani in s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje o multivitaminskih in multimineralnih pripravkih Supradyn lahko vsak sodeluje v nagradnem žrebanju za privlačne nagrade. Podelili bodo po 20 Supradyn tekaških paketov in 20 paketov s Supradyn izdelki. Izjemno bogat Supradyn tekaški paket v nagradni igri S Supradynom na Ljubljanski maraton! obsega

- dvomesečni trening z vrhunskim tekaškim trenerjem v Ljubljani, Mariboru ali Kopru
- kotizacijo za Ljubljanski maraton,
- bon za nove vrhunske tekaške copate v vrednosti do 100 evrov,
- tekaško majico Supradyn in
- družinski paket s Supradyn izdelki.

Le kateri tekač ne bi bil vesel takšnega paketa? Poleg tekaških paketov bodo med prijavljenimi izžrebali še dodatnih 20 Supradyn malih paketov, ki bodo zlasti razveselili tekače, ki želijo več energije za 10, 21 ali 42 kilometrov proge.

Nagradna igra bo trajala do ponedeljka, 19. avgusta 2013, izžrebani tekači pa bodo s treningi pričeli že 2. septembra.

Vabljeni tudi k všečkanju profila Supradyn Slovenija (https://www.facebook.com/SupradynSlovenija)! Na profilu najdete tekaške predloge za proge in izlete, tekaške nasvete, novice o zanimivih tekačih, recepte za tekaška okrepčila in že pripravljena besedila za deljenje nagradne igre s prijatelji.

###

Za več informacij o nagradni igri obiščite https://www.facebook.com/SupradynSlovenija

Za več informacij o prehranskih dopolnilih Supradyn obiščite www.supradyn.si

O družbi Bayer HealthCare

Skupina Bayer je globalno podjetje s ključnimi kompetencami na področjih varovanja zdravja, prehrane in visokotehnoloških materialov. Bayer HealthCare, podskupina družbe Bayer AG z letnim prometom v višini 18,6 mlrd EUR (2012), je ena vodilnih svetovnih inovativnih družb na področju varovanja zdravja s sedežem v nemškem Leverkusnu. Podskupina opravlja globalne dejavnosti v štirih poslovnih enotah: Animal Health (veterinarska zdravila in izdelki za nego živali), Consumer Care (zdravila, ki se izdajajo brez recepta, in prehranska dopolnila), Medical Care (medicinski pripomočki) in Pharmaceuticals (zdravila, ki se izdajajo na recept). Cilj družbe Bayer HealthCare je izumiti, proizvesti in tržiti izdelke za izboljšanje zdravja ljudi in živali po vsem svetu. Družba Bayer HealthCare ima 55.300 zaposlenih po vsem svetu (31. december 2012), in sicer v več kot 100 državah. Za več informacij o družbi obiščite www.bayer.si.

Z našo službo za odnose z javnostmi lahko stopite v stik tudi na spletnem mestu: http://www.bayer.si/scripts/pages/sl/za_novinarje.php

Kontaktna oseba:
Katja Kresse, tel. 01 5781 44 13
e-pošta: katja.kresse@bayer.com


Izjave, ki se nanašajo na prihodnost
To sporočilo za tisk lahko vsebuje izjave, ki se nanašajo na prihodnost in temeljijo na trenutnih domnevah ter napovedih vodstva skupine Bayer oziroma njenih podskupin. Različna znana in neznana tveganja, negotovosti ter drugi dejavniki lahko pripeljejo do bistvenih razlik med tukaj podanimi napovedmi in dejanskimi rezultati, finančnim stanjem, razvojem ali uspešnostjo poslovanja družbe. Med te dejavnike sodijo dejavniki, omenjeni v javnih poročilih družbe Bayer, ki so dostopna na Bayerjevem spletnem mestu www.bayer.com. Družba ne prevzema nikakršne odgovornosti za posodabljanje izjav, ki se nanašajo na prihodnost, ali njihovo prilagajanje prihodnjim dogodkom oziroma okoliščinam.