O-STA

Podjetja izkoriščajo poletni premor za izobraževanje

Podjetje SAOP, ki je med vodilnimi ponudniki izobraževanj za vodenje poslovanja, se že 10 let srečuje s povečevanjem slušateljev Poletnih seminarjev. Letos imajo za skoraj petino več slušateljev kot lani.

ŠEMPETER PRI GORICI, 29. 7. 2013 - Uporabniki poslovnih računalniških programov stalno dopolnjujejo znanje o vodenju poslovanja in zakonskih spremembah ter o zmožnostih samih programov z vidika izboljšav in inovacij v poslovnih procesih. Podjetje SAOP v svoji skrbi za uporabnike že dobro desetletje prireja prilagojene Poletne seminarje, s katerimi organizacije izboljšujejo kompetence zaposlenih. Letošnji seminarji tako prinašajo aktualne vsebine s področij kot so knjigovodstvo, plače, kadrovanje, trgovina in nabave.

SAOP-ove seminarje je v juliju obiskalo 344 udeležencev, do konca poletja pa bo sodeč po prijavah skupno 505 udeleženih, kar je dobrih 19 odstotkov več kot v letu 2012.

"SAOP v nasprotju z večino velikih izobraževalnih hiš, ki poleti nimajo razpisanih terminov za izobraževanje, ponovno dokazuje, da so poletna izobraževanja aktualna in dobro obiskana," je izpostavila Jana Štolfa, vodja izobraževanj v podjetju SAOP.

Anketa, ki jo v podjetju stalno izvajajo med udeleženci seminarjev kaže, da se uporabniki Poletnih seminarjev udeležijo zaradi uporabnih in aktualnih vsebin ter zato, ker imajo v poletnem času več časa za izobraževanje. SAOP zelo veliko vlaga v inovacije ter razvoj novih rešitev in funkcionalnosti, ki jih uporabniki zaradi pomanjkanja časa med letom ne utegnejo spoznati in izkoristiti pri poslovanju.

"Prednost naših izobraževanj je predvsem v tem, da so vsebinsko prilagojena potrebam uporabnikov, po drugi strani pa jim za zelo dostopno ceno omogočajo dopolnitev poznavanja poslovnih programov iCenter in miniMAX," je še pojasnila Jana Štolfa. Plačajo namreč le eno kotizacijo, s katero lahko neomejeno število zaposlenih obišče neomejeno število seminarjev.

Poseben poudarek letošnjih izobraževanj je na posodobitvi in pocenitvi poslovanja uporabnikov SAOP-ovih programov preko brezpapirnega poslovanja in ostalih naprednih funkcij, ki jih ponujata miniMAX in iCenter. Podjetje sicer v poletnem času izvaja še druge seminarje, ki niso vključeni v paket Poletni seminarji. Gre za ponovitev seminarjev za novo DDV zakonodajo ter spletne seminarje za polletno poročanje za javni sektor in obrazce REK.

Letos so v podjetju v sklopu ponudbe Poletnih seminarjev ponudili kar 43 terminov, ki potekajo na petih lokacijah po vsej Sloveniji. Izvedenih bo 12 dvanajst terminov za uporabnike miniMAX-a ter 31 terminov za iCentrove uporabnike.

Več informacij o vsebini in izvajanju Poletnih seminarjev je na voljo na spletnih straneh:


-Konec sporočila-

O podjetju SAOP

Na fotografiji levo: Nagrajeni inovator Peter Rodman iz podjetja SAOP.

O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 60 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.700 strank ter več kot 25.000 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena, njihovo pozitivno naravnanost pa potrjujeta tudi certifikat Družini prijazno podjetje ter osvojena nagrada Zlata nit za najboljšega zaposlovalca.

Dodatne informacije

Novinarsko središče - Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki...

Peter Krkoč, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: www.saop.si