O-STA

Avto kredit Flex 123

V teh dneh bo Sberbank banka na slovenskem trgu predstavila nov, inovativen avto kredit, ki smo ga poimenovali "Avto kredit Flex 123" z odplačilno dobo do štirih let in odloženim plačilom do polovice glavnice ob zapadlosti kredita.

So vam znani podatki, da smo po številu motornih vozil na prebivalca med prvimi dvajsetimi državami na svetu in drugi v Evropi, da je bilo v Sloveniji zadnji dan lanskega leta v uporabi 1.010.520 vozil, ki so v lasti fizičnih oseb ter da je skoraj tretjina osebnih vozil starih najmanj 12 let?

Novega avto kredita boste veseli predvsem tisti, ki se že dalj časa odločate za nakup novega ali rabljenega avtomobila, a ste v zadnjih letih nekoliko odlašali s to odločitvijo. "Flex 123" v nazivu kredita pomeni fleksibilnost, saj ima stranka ob zapadlosti kredita tri možnosti: avto lahko prodate in s tem poplačate preostanek kredita ter najamete nov Avto kredit Flex 123 za nakup novega, sodobnejšega avta. Če se boste v tem obdobju preveč navezali na svoje vozilo, ga lahko obdržite in s privarčevanimi sredstvi poplačate preostanek kredita. V primeru, da privarčevana sredstva ne zadoščajo za poplačilo preostanka kredita, pa lahko najamete kredit za poplačilo preostanka kredita.

Prednosti Avto kredita Flex 123 so izjemno ugodne obrestne mere in stroški odobritev kredita, nižje mesečne obveznosti oz. možnost, da si ob enaki mesečni obveznosti lahko privoščite večji ali bolj opremljen avto. Postali boste pravni in ekonomski lastnik avtomobila. Ne nazadnje je prednost tudi odplačilna doba kredita, ki znaša do 48 mesecev brez pologa. In še to: nakup avtomobila z avto kreditom Flex 123 - v primerjavi s klasičnim anuitetnim avto kreditom - pomeni, da za enako vozilo plačujete nižje mesečne obveznosti ali pa si za enako mesečno obveznost privoščite za razred večji ali bolje opremljen avto. Hkrati pa zaradi nižje mesečne obveznosti ohranjate kreditno sposobnost za druge, morda bolj pomembne namene.

Katera od naštetih prednosti bo spodbudila Slovence pri odločitvi za nakup vozila s široko paleto dodatne opreme ali za razred boljšega?

Sberbank Europe AG

Sberbank Europe AG (prej Volksbank International AG) upravlja bančno mrežo devetih univerzalnih bank v osmih državah Srednje in Vzhodne Evrope: na Slovaškem, Češkem, Madžarskem, Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Ukrajini. Skupina obsega 280 poslovalnic in zaposluje 4.400 oseb(na dan 31.12..2012).

Sberbank

Sberbank Rusija je največja banka v Rusiji in upravlja skoraj tretjino vseh sredstev v ruskem bančnem sektorju. Ustanovila jo je ruska centralna banka, ki s 50-odstotnim deležem plus eno delnico ostaja največji delničar banke. Preostanek delničarjev predstavlja več kot 245.000 ruskih in mednarodnih podjetij in individualnih vlagateljev. Sberbank ima prek 18.000 poslovalnic, ki predstavljajo največjo mrežo poslovalnic v Rusiji. Banka ima podružnice v 20 različnih državah v regiji držav SND ter v Srednji in Vzhodni Evropi.

Banka ima splošno bančno licenco št. 1481, ki jo je izdala Centralna banka Ruske federacije.

Spletna stran: www.sberbank.ru


Kontaktna oseba
LEON ŠIKOVEC
Tel.: 01/ 53 07 606
Elektronski naslov: leon.sikovec@sberbank.si
ali modra številka: 080 22 65
Spletna povezava: www.sberbank.si