O-STA

Zamenjajte banko brez obiska poslovalnice

To, kar ste si mnogi želeli, je danes postala realnost. Odslej lahko zamenjate banko brez obiska poslovalnice, preprosto od doma. Le 15 minut potrebujete, da prek spletne strani izberete račun, ki najbolj ustreza vašim potrebam in v 8 delovnih dneh boste lahko že poslovali z novo banko.

Glede na podatek, da skoraj 56% slovenskih varčevalcev razmišlja o zamenjavi banke (Vir: spletna anketa, Finance.si), je spletna stran Zamenjaj banko namenjena prav njim. Nemalo je razlogov, zakaj razmišljamo o zamenjavi banke; lahko nas motijo visoki stroški poslovanja ali pa premalo fleksibilen odnos banke do svojih komitentov.

Banka Sberbank d.d. na spletni strani www.zamenjajbanko.si predstavlja svojo ponudbo in primerjavo stroškov poslovanja s transakcijskim računom pri vaši zdajšnji banki. Prek spletnega mesta lahko sestavite svoj račun ali izberete katerega izmed paketnih računov. Izbirate lahko med paketnimi računi AMZS (optimal ali exclusive), Petrol Klub (basic, gold, vip) ali Delo premium. Lahko se pa odločite za študentski ali upokojenski račun. Za tiste, ki še kolebajo, pa je na voljo Pr0m0 račun s posebnimi ugodnostmi, kjer nas boste dejansko preizkusili in se sami prepričali, če ste pripravljeni zamenjati banko. Leto dni brezplačne uporabe izbranih bančnih storitev (vodenje transakcijskega računa, klasična ali zlata plačilna kartica Activa MasterCard, pristopnina za Sberbank Spletno banko in prenosni OTP čitalec, odobritev prvega limita, večvalutni račun, brezplačni dvigi na bankomatih, kar velja tudi za vse komitente naše banke...) je dovolj dolga doba tudi za najbolj neodločne.

In kakšen je postopek za zamenjavo banke? Na spletni strani www.zamenjajbanko.si so predstavljene prednosti poslovanja s Sberbank banko ter kako nanjo prenesete poslovanje v treh enostavnih korakih brez obiska poslovalnice. Izberite račun, ki najbolj ustreza vašim potrebam ter vpišite potrebne osebne podatke. Obisk poslovalnice ni potreben, saj vas bo po vašem naročilu odprtja računa v sedmih delovnih dneh - na domu ali delovnem mestu - obiskal naš mobilni bančnik in vam prinesel vso potrebno dokumentacijo za začetek poslovanja, vključno z vašo novo bančno kartico. Že naslednji delovni dan po obisku našega mobilnega bančnika bodo vaš račun, bančna kartica in spletna banka aktivni. Seveda lahko celoten postopek opravite tudi v eni od naših poslovalnic.

Fleksibilnost, dinamičnost, strokovnost in kar je za naše komitente tudi zelo pomembno - konkurenčnost, so tiste karakteristike, ki nas ločujejo od konkurence in predstavljajo tudi našo prednost. Nenazadnje o tem priča tudi visoko zadovoljstvo obstoječih strank z našimi storitvami in produkti. Skupini Sberbank zaupa 110 milijonov komitentov in ima največjo distribucijsko mrežo z 18.000 poslovalnicami v 20 državah.

Sberbank Europe AG

Sberbank Europe AG (prej Volksbank International AG) upravlja bančno mrežo devetih univerzalnih bank v osmih državah Srednje in Vzhodne Evrope: na Slovaškem, Češkem, Madžarskem, Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Ukrajini. Skupina obsega 280 poslovalnic in zaposluje 4.400 oseb(na dan 31.12..2012).

Spletna stran: www.sberbank.at

Skupina Sberbank

Sberbank Rusija je največja banka v Rusiji in upravlja skoraj tretjino vseh sredstev v ruskem bančnem sektorju. Ustanovila jo je ruska centralna banka, ki s 50-odstotnim deležem plus eno delnico ostaja največji delničar banke. Preostanek delničarjev predstavlja več kot 245.000 ruskih in mednarodnih podjetij in individualnih vlagateljev. Sberbank ima prek 18.000 poslovalnic, ki predstavljajo največjo mrežo poslovalnic v Rusiji. Banka ima podružnice v 20 različnih državah v regiji držav SND ter v Srednji in Vzhodni Evropi.

Banka ima splošno bančno licenco št. 1481, ki jo je izdala Centralna banka Ruske federacije.

Spletna stran: www.sberbank.ru

Sberbank banka d.d.

Sberbank d.d. je doslej poslovala na slovenskem trgu kot Banka Volksbank od leta 1993, ko je Volksbank AG (VBAG) prevzela Štajersko banko obrti in podjetništva (ustanovljena leta 1991). S svojimi 12 poslovalnicami in dvema bančnima točkama smo prisotni v desetih slovenskih krajih. Bilančna vsota je na dan 30.9.2013 znašala 1,433 milijarde EUR, v podjetju je bilo na ta dan zaposlenih 237 oseb.

Spletna stran: www.sberbank.si


Kontaktna oseba
LEON ŠIKOVEC
Tel.: 01/ 53 07 606
Elektronski naslov: leon.sikovec@sberbank.si
ali modra številka: 080 22 65
Spletna povezava: www.sberbank.si