O-STA

Lady Gaga v sodelovanju s Clear Channel Outdoor pripravlja ekskluzivno globalno predstavitev novega albuma ARTPOP

NEW YORK, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Clear Channel Outdoor (NYSE:CCO) je danes napovedalo, da bo mednarodna glasbena umetnica Lady Gaga razkrila naslovnico najnovejšega albuma ARTPOP, in to kos za kosom na digitalnih panojih in zaslonih podjetja Clear Channel Outdoor v večjih mestih po vsem svetu. Podjetje s kampanjo oglaševalske kreativnosti, ki bo usklajena po vsem svetu, premika mejnike svoje edinstvene mednarodne prisotnosti kot tudi digitalnih tehnologij. Kampanja odraža globalen doseg in vpliv digitalnega inventarja Clear Channel Outdoor, ki združuje najstarejši in najtrajnejši oglaševalski medij z najnovejšimi tehnologijami z namenom ponuditi velikanski kreativni potencial s katerim se lahko blagovne znamke povežejo z ljudmi.

Z začetkom danes ob enih popoldne ET, v ekskluzivnem večplatformnem dogodku, bo Lady Gaga, ki je znana po svoji spretnosti z družbenimi mediji in ogromno skupnostjo sledilcev, prosila svojih 40 milijonov "malih pošasti" na Twitterju in 59 milijonov oboževalcev na Facebooku, da tvitajo in pišejo o prihajajočem albumu s hashtagom #iHeartARTPOP. V sledečem tridesetminutnem okvirju pa bo "mama pošast" s pomočjo medijev podjetja Clear Channel Outdoor izvedla digitalno predstavitev naslovnice novega albuma, in to na način, da se bo vsakih nekaj minut prikazal nov delček albuma dokler slika ne bo popolna.

Četrti studijski album Lady Gaga bo na police prišel 11. novembra. Naslovnico je oblikoval legendarni umetnik Jeff Koons. "Da je Jeff ustvarjal za ARTPOP, je kot da bi se mi uresničile sanje, zelo čustvena izkušnja. Dal mi je največje darilo in z veseljem ga delimo z vami," je dejala Lady Gaga.

Tviti oboževalcev s hashtagom #iHeartARTPOP bodo vključeni v ozadje kreativne predstavitve. Na ta način bodo imeli možnost, da se povsem vključijo v kolaborativni umetniški proces, in da vidijo svoje sporočili na panojih in digitalnih zaslonih Clear Channel ter na www.ladygaga.com. Hkrati bo to tudi prvo sodelovanje glasbenega ali vizualnega umetnika z oboževalci na družbenih omrežjih z namenom ustvariti ikonični globalni moment v izvenhišnih medijih.

"Clear Channel Outdoor ima rastočo in živahno mrežo visokokakovostnih digitalnih zaslonov po vsem svetu. Z njo oglaševalcem ponuja nov in zmogljiv medijski portfolijo za doseganje kupcev. Z vzponom urbanizacije in vse večjo prisotnostjo mobilnega interneta in aplikacij so izvenhišni mediji bistvena sestavina medijskih kampanj za komunikacijo, vključevanje in celo poslovanje s porabniki," je dejal William Accleshare, izvršni direktor Clear Channel Outdoor. "Zavezani smo k zagotavljanju polnega potenciala digitalni izvenhišnih medijev z zagotavljanjem bogatih, kreativnih in učinkovitih kampanj za naše globalne kupce. Zato smo izjemno ponosni, da sodelujemo z Lady Gaga pri tako inovativni predstavitvi albuma ARTPOP.

V želji, da bodo vsi oboževalci po svetu lahko sodelovali, bo Lady Gaga naslovnico svojega težko pričakovanega albuma predstavila hkrati v 18 mestih po vsem svetu, odkritje delčkov naslovnic pa bo mogoče v živo spremljati tudi na www.ladygaga.com, neposredno na Clear Channel Outdoor's Spectacolor panoju na Times Square (1567 Broadway). Z namenom prikazati resnično edinstvene platformne zmogljivosti podjetja Clear Channel, ki vključuje tudi radije in digitalne medije, pa bodo radijske postaje Clear Channel Media & Entertainment po ZDA objavile naslovnico albuma, potem ko bo ta v celoti znana, na svojih spletnih straneh.

Nestrpni oboževalci pa lahko globalno predstavitev naslovnice ARTPOPa spremljajo v naslednjih mestih:

Barcelona, Španija
Bruselj, Belgija
Chicago, Illinois
Helsinki, Finska
Lima, Peru
London, Velika Britanija
Los Angeles, Kalifornija
Madrid, Španija
Mexico City, Mehika
Miami, Florida
New Jersey
New York City, New York
Oakland, Kalifornija
Oslo, Norveška
Pariz, Francija
Santiago, Čile
Stockholm, Švedska
Valencia, Španija
Benetke, Italija

~ ~ ~

O Clear Channel Outdoor Holdings, Inc.

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc., (NYSE:CCO) je eno največjih podjetji za oglaševanje na prostem, z več kot 750.000 zasloni v 30 državah na petih kontinentih ter 48 od 50 največjih trgov v ZDA. Clear Channel Outdoor Holdings v svoji globalni platformi nudi različne tipe zaslonov, s katerimi se prilagodi potrebam svojih kupcev. To vključuje tudi rastoče digitalno omrežje, ki vključuje več kot 1000 digitalnih panojev v 37 ameriških trgih. Clear Channel Outdoor je s širokim naborom formatov prisoten v 28 državah v Aziji, Avstraliji, Evropi in Latinski Ameriki.

Všečkajte nas na Facebooku facebook.com/CCOutdoor

Sledite nam na Twitterju twitter.com/CCOutdoor

O Clear Channel Media & Entertainment

Z več kot 243 milijoni mesečnih poslušalcev ima Clear Channel Media & Entertainment med radijskimi in televizijskimi postajami v ZDA največji doseg. Clear Channel Media & Entertainment deluje na 150 trgih z 840 lastnimi radijskimi postajami. Radijske vsebine so dostopne na AM/FM, HD digitalnem radiu, satelitskem radiu, na spletu na iHeartRadio.com in na spletnih straneh posameznih radiev, prek mobilne aplikacije iHeartRadio, v pametnih avtomobilih, na iPadih, na navigacijskih napravah ter na pametnih telefonih. IheartRadio, digitalna radijska platforma podjetja Clear Channel, je številka ena vse-v-enem digitalna avdio storitev z več kot 225 milijoni prenosov; prvih 20 milijonov registriranih uporabnikov je dosegla hitreje kot katera koli druga digitalna storitev v zgodovini interneta. Aktivnosti podjetja vključujejo radijsko oddajanje, spletne in mobilne storitve ter izdelke, koncerti in dogodki v živo, podajanje vsebin, glasbene raziskave in neodvisno predstavljanje medijev. Clear Channel Media & Entertainment je del CC Media Holdings, Inc. (OTCBB:CCMO), vodilnega globalnega podjetja za medije in zabavo. Več informacij o podjetju najdete na ClearChannel.com.

Všečkajte nas na Facebooku facebook.com/iHeartRadio

Sledite nam na Twitterju twitter.com/iHeartRadio

Odkritje albuma ARTPOP Lady Gaga se bo začelo ob 13:00 ET na sledečih mednarodnih lokacijah:

Evropa:

Bruselj, Belgija

  • Več kot 100 zaslonov na postajah podzemne železnice po državi, vključno z Brussels South, Brussels Central, Antwerp Central in Ghent.

Helsinki, Finska

  • V osrčju Helsinkov, veliki zaslon blizu Narinkkatori ob glavnem vhodu v nakupovalno središče Kamppi.

London, VB

  • Več kot 100 avtobusnih postaj, ki pokrivajo ključne območja za pešce v središču mesta.

Oslo, Norveška

  • V središču Osla, velik zaslon ob vhodu v največjem nakupovalnem središču, poleg glavne železniške postaje.

Pariz, Francija

  • Le Grand Ecran na l'esplanade, La Défense, Paris. Outside, blizu le Quatre Temps Mall.

Barcelona, Madrid & Valencia, Španija

  • Velezasloni ob mestnih vpadnicah v Madridu, Barceloni in Valenciji; La Vaguada v Madridu; Nuevo Centro v Madridu in Valenciji.

Stockholm, Švedska

  • Več kot 100 zaslonov na podzemni železnici v Stockholmu.

Benetke, Italija

  • Zasloni na letališču Marco Polo v Benetkah.

LATINSKA AMERIKA:

Lima, Peru

  • Digitalni panoji po središču mesta, vključno z avenijo La Marina, na lokaciji pred najbolj obiskanim nakupovalnim središčem v mestu in trije ostali zasloni na aveniji Javier Prado, ki povezuje ključne poslovne dele mesta.

Mexico City, Mehika

  • Digitalni panoji po središču mesta

Santiago de Chile, Čile

  • Digitalni panoji po središču mesta

KANADA:

  • Toronto, Yonge-Dundas Square

UNITED STATES:

New York City

  • Times Square, 1567 Broadway (Broadway med 46. in 47. ulico)

Chicago

  • 33 zaslonov

Los Angeles

  • 6 zaslonov

Miami

  • 20 zaslonov

New Jersey (različna mesta)

  • 10 zaslonov

Oakland

  • 10 zaslonov

Kontakti

Za več informacij:
Clear Channel Outdoor - vse države izven ZDA
Lucy Puddefoot, +44 (0) 207 478 2284
lucypuddefoot@clearchannel.com
ali
Clear Channel Outdoor - Severna Amerika
David Grabert, +001 (212)-812-0089
davidgrabert@clearchannel.com
ali
Clear Channel Media & Entertainment
Angel Aristone, +001 (212)-377-7802
angelaristone@clearchannel.com
ali
Fishburn Hedges
Jessica Morris, +001 (212) 459-6232
jessica.morris@fishburn-hedges.com

Vir: Clear Channel Outdoor Holdings

To sporočilo za javnost si lahko ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20131007006182/en