O-STA

Clear Channel Outdoor predstavlja novo mednarodno ekipo direktorjev

SAN ANTONIO--(BUSINESS WIRE)--10. november 2006--Podjetje Clear Channel Outdoor (NYSE: CCO) je danes predstavilo novo ekipo direktorjev v mednarodnih podružnicah. Člani na novo oblikovane vodstvene ekipe bodo poročali predsedniku upravnega odbora Paulu Meyerju. Člani so:

-- Jonathan Bevan, finančni direktor za mednarodno poslovanje in direktor korporativnega razvoja,

-- Barry Sayer, novoimenovani regionalni direktor za Združeno Kraljestvo, Irsko in vseh 13 afriških trgov, med njimi tudi Južnoafriško republiko,

-- Hubert Janvier, novoimenovani regionalni direktor za Južno Evropo (Španija, Francija, Italija in Belgija),

-- Rickard Hedland, novoimenovani regionalni direktor za Severno in Vzhodno Evropo,

-- Mark Thewlis, regionalni direktor za azijsko-pacifiško regijio.

Barry Sayer, ki je zdaj hkrati opravljal delo izvršnega direktorja za poslovanje v Afriki in začasnega izvršnega direktorja za Združeno Kraljestvo, je bil imenovan za stalnega izvršnega direktorja za Združeno Kraljestvo. Rickard Hedland je bil prej izvršni direktor za Severno Evropo. Hubert Janvier je bil izvršni direktor za Belgijo in Španijo.

"Prepričan sem, da imamo sedaj res izjemno direktorsko ekipo, ki bo vodila nadaljnji razvoj našega mednarodnega poslovanja," je dejal Meyer. "Vsi regionalni direktorji imajo izjemne izkušnje in stil vodenja, ki bo zagotavljal, da se bodo primeri najboljše prakse prenašali med našimi mednarodnimi podružnicami in sedežem podjetja v Ameriki. Skupaj z Jonathanom Bevanom bodo igrali ključno vlogo pri oblikovanju naše globalne strategije za uspeh mednarodnega poslovanja."

O podjetju Clear Channel Outdoor

Clear Channel Outdoor je največje podjetje za zunanje oglaševanje na svetu, saj ima v več kot 60 državah na šestih kontinentih preko 881,000 zunanjih oglasnih površin. V ZDA ima podjetje preko 115,000 zunanjih oglasnih površin in je prisotno na 45 izmed 50 največjih namenskih oglaševalskih območij (Designated Marketing Areas). Diviziji Spectacolor (ZDA) in DEFI (mednarodno) imata največji delež globalnega trga za osvetljene napise, tudi na Times Squareu v New Yorku. Clear Channel Adshel je divizija za ulično pohištvo, ki ima po vsem svetu sklenjenih preko 3.500 pogodb z lokalnimi skupnostmi. Več informacij je na voljo na www.clearchanneloutdoor.com

KONTAKT:

Clear Channel Outdoor

Tony Alwin, 602-381-5700