O-STA

Jutri se bodo praznične luči prižgale tudi v Celju

Luči bo slovesno prižgal župan, gospod Bojan Šrot ob pomoči Janka in Diane, voditeljev Zajtrka prvakov Radia Antena Štajerska

Celje, 4. december 2013, V Celju se bo jutri, v četrtek, 5. decembra 2013 ob 17.00 na prenovljenem Krekovem trgu, ki se je v času Evropskega košarkarskega prvenstva izkazal za odlično prireditveno območje, zgodil uraden prižig praznične razsvetljave v mestu ob Savinji. Luči bo slovesno prižgal župan Mestne občine Celje, gospod Bojan Šrot, v družbi Janka in Diane, voditeljev Zajtrka prvakov Radia Antena Štajerska. Kot vsako leto bo dogajanje pospremljeno tudi s prihodom Miklavža in parklja ter glasbeno - lutkovno predstavo Čarobna smrečica, ki jo bo za otroke izvedla priznana slovenska ustvarjalka Melita Osojnik. Ker se bo prižig izvajal na Miklavžev večer, bodo udeleženci deležni tudi simbolične obdaritve, za katero je letos darila prispeval Citycenter Celje. Z njim Zavod Celeia Celje z letošnjim letom ustvarja temelje za oblikovanje dolgoročnega partnerskega sodelovanja. Gre za postopno graditev sodelovanja med mestom in nakupovalnim središčem, ki s tem utrjuje odnose z lokalno skupnostjo. Citycenter Celje bo obdaroval tudi pohodnike, ki se bodo na Božič z baklami podali na Stari grad Celje.

Več informacij: Jerneja Kolar, Referentka za stike z javnostmi in promocijo, tel.: 03 42 87 941, e-pošta:jerneja.kolar@celje.si.