O-STA

Spletne konference tečejo z novim ISL Groop 3.0 gladko in brez zamikov

Z novo večjo posodobitvijo aplikacije za spletne sestanke in webinarje podjetja XLAB, ISL Groop 3.0, lahko sestankujete od koderkoli in se pogovarjate popolnoma tekoče brez vsakršnih časovnih zamikov.

Ljubljana, 23. december 2013. XLAB, razvijalec in ponudnik oblačnih rešitev za podporo strankam na daljavo in spletno sestankovanje, je oznanil večjo posodobitev priljubljene aplikacije za spletne sestanke z izpopolnjeno zvočno komunikacijo. Udeleženci konferenčnega pogovora se lahko z uporabo aplikacije ISL Groop 3.0 pogovarjajo popolnoma tekoče brez vsakršnih časovnih zamikov, kar skupaj z jasnim video prenosom vseh prisotnih omogoča zelo učinkovito razpravo.

ISL Groop je preprosta rešitev za spletno sestankovanje, s katero lahko ljudje sodelujejo v spletnih pogovorih v pisarni ali zunaj nje. Pridružite se jim lahko z vseh računalnikov Windows, Mac ali Linux in mobilnih naprav iPad, iPhone in Android. Udeleženci sestanka lahko delijo namizje ali aplikacije, dodajajo opombe na predstavitev, snemajo seje, sodelujejo v avdio in video konferenci in tekstovnem klepetu.

Najnovejša aplikacija ISL Groop 3.0 prinaša naslednje izboljšave:

- Zvočna komunikacija teče gladko.
- Enostavno slikanje "selfie"-ja.
- Nov dizajn.
- Predstavitvene prosojnice so lepše prikazane.
- Vprašalnik po zaključeni seji.

Močno izboljšan zvok

ISL Groop 3.0 odpravlja odmevne in časovne zamike med posnetim in predvajanim govorom udeležencev sestanka. Z izpopolnjeno zvočno različico 3.0 se lahko udeleženci spletnega sestanka z vsega sveta pogovarjajo tako, kot bi bili v istem prostoru.

Enostavno slikanje "selfie"-ja

V skladu s pristnejšo zvočno komunikacijo najnovejše programske opreme za spletno sestankovanje so poenostavljene tudi nastavitve zvoka in kamere v le nekaj klikih. Ti so namreč obvezen prvi korak vsakega novega uporabnika programske opreme za spletno sestankovanje. Majhna, a hkrati zelo simpatična novost, pa je tudi popolnoma enostavna pridobitev uporabniške profilne slike oziroma "selfie"-ja, ki se posname s pomočjo odštevanja časa.

Nov dizajn in izboljšan prikaz predstavitvene vsebine

Zaradi svetlejših barv izgleda aplikacija veliko bolj sveža, gibanje po aplikaciji pa je zaradi jasnejših ikon in minimalnih sprememb samega menija bolj intuitivno.

Še pomembnejša točka prenovitve pa je izboljšanje prikaza predstavitvene vsebine z uporabo upodabljanja OpenGL. Ko sedaj uporabniki preklopijo pogled s predstavitvenega na konferenčnega in obratno, na celozaslonski način ali pa aplikacijo ISL Groop pomanjšajo, se slike in besedila na predstavitveni prosojnici ne zameglijo, temveč ostanejo vseskozi jasni in berljivi.

Povratne informacije z vprašalnikom

Spletni sestanek ali webinar lahko po novem zaključite z anketo, s katero boste prav gotovo pridobili zelo dragocene povratne informacije in morebitne napotke za izboljšave. Vprašalnik po končani seji je trenutno na voljo le uporabnikom Strežniške licence.

Vprašalnik lahko izdelate popolnoma po vaši meri in sicer na uporabniških straneh ISL Online. Različne elemente preprosto izberete in jih dodate vprašalniku. Tako lahko po meri uredite naslov vprašalnika, dodate vaš logotip, vprašanja odprtega tipa in vprašanja z izbirnimi odgovori.

Kako do ISL Groop 3.0

Uporabniki z veljavnim računom ISL Online dobijo vse posodobitve brezplačno. Potrebno je le obiskati www.islonline.com in pričeti naslednji spletni sestanek z ISL Groop 3.0.

Več o XLAB in ISL Online

Podjetje XLAB nudi poslovni paket rešitev za dostop do računalnika na daljavo, klepet z obiskovalci spletnih strani in spletno sestankovanje ISL Online. Rešitve ISL Online temeljijo na oblačni arhitekturi in delujejo na vseh večjih operacijskih sistemih (Windows, Mac, Linux, iOS, Android in Windows Phone). Z njihovo pomočjo se tako hitro, enostavno in varno prek spleta povezuje nešteto računalnikov in mobilnih naprav z vsega sveta, ki na leto opravijo kar 10 milijonov sej. V začetku leta 2013 so rešitve ISL Online štele več kot 150.000 poslovnih uporabnikov, med njimi so tudi Konica Minolta, Canon, Mitsubishi Electric, Coca Cola, E-uprava RS in Telekom Slovenije.

###

KONTAKT: Jerneja Fidler Pompe

ISL Online

01 2447760

press@islonline.com