O-STA

Celovita kadrovska storitev v oblaku - All Hours povezan z miniMAXom

Podjetji Špica International in SAOP sta združili moči ter povezali spletno storitev in omogočili celovito ponudbo za upravljanje s kadri. Povezava programa za registracijo delovnega časa All Hours in spletnega računovodskega programa miniMAX bo navdušila tudi uporabnike Si.mobilove Popolne pisarne.

LJUBLJANA, ŠEMPETER PRI GORICI, 30. januar 2014 - Spletna storitev All Hours zagotavlja elektronsko evidenco prisotnosti zaposlenih. Vnos ur je enostaven preko spleta (brskalnik), registrirne naprave (kartica) ali pametnega telefona (Android). All Hours omogoča pregled nad trenutno prisotnostjo in odsotnostjo zaposlenih (malice, boleznine, službene poti ...), potrjevanje dopustov ter različna poročila za spremljanje časa zaposlenih.

Zbrani podatke o mesečnih urah zaposlenih se sedaj lahko prenesejo v miniMAX in računovodja enostavno pripravi obračun plač.

miniMAX omogoča vodenje celotnega poslovanja podjetja (računi in predračuni, potni nalogi v skladu z novo zakonodajo, vodenje zalog, povezavo s spletno trgovino ...) v povezavi z računovodstvom, ki v istem programu dokumente poknjiži, obračunava plače in pripravlja vse potrebne druge obračune in poročila za državo. miniMAX prinaša v vsakem trenutku ažuren pregled nad poslovanjem, odprtimi postavkami, stanjem zalog, finančnimi podatki in celotno poslovno in knjigovodsko dokumentacijo.

All Hours in miniMAX sta prisotna tudi v Si.mobilovi Popolni pisarni, ki poslovnim uporabnikom omogoča, da na enem mestu izberejo storitve, ki jih potrebujejo za poslovanje. Prenos mesečnih podatkov o urah zaposlenih v računovodski program tako naročnikom Popolne pisarne zagotavlja celovito kadrovsko storitev.

-Konec sporočila-

O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 60 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.700 strank ter več kot 25.000 uporabnikov v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena, njihovo pozitivno naravnanost pa potrjujeta tudi certifikat Družini prijazno podjetje ter osvojena nagrada Zlata nit za najboljšega zaposlovalca.

O podjetju ŠPICA

Špica je vodilni slovenski ponudnik opreme, sistemov in rešitev za logistiko in avtomatsko identifikacijo. Kot pionir na tem področju v osemdesetih in izkušen strokovnjak danes ponuja bogato znanje ter široko bazo instalacij. Špica razvija in ponuja lastne rešitve tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, v Makedoniji, Srbiji in v Bosni. Na mednarodnih trgih so prek pooblaščenih distributerjev zastopani v 27. državah.

Dodatne informacije

Novinarsko središče - Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki...

Peter Krkoč, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: www.saop.si