O-STA

Panasonic z novim slovenskim partnerjem

Podjetje RAM2 je postalo pooblaščeni prodajalec za Panasonic v Sloveniji. Ob 10-letnici delovanja na slovenskem trgu pa so se na sejmu "Sodobna elektronika" predstavili tudi z novo celostno grafično podobo.

Prodajni program podjetja RAM2 je zelo širok, obsega pa predvsem celovito ponudbo pisarniške opreme in potrošnega materiala (Staedler, Pelikan, Imation, 3M, Sharp in Esselte-Leitz), mobilne telefonije (Motorola), računalniške periferije (Sharp) ter dlančnikov Handspring. S Panasonicovim programom telefonije (t. i. business solutions), mobilne telefonije, gospodinjskih aparatov, digitalne fotografije ter avdio-video izdelkov podjetje razširja dosedanjo ponudbo še na področje zabavne elektronike za zahtevnejše uporabnike in na izdelke za gospodinjstvo. Mag. Franc Podbevšek, direktor predstavništva Panasonic za Slovenijo, je o izbiri novega poslovnega partnerja povedal: "Za podjetje RAM2 smo se odločili predvsem zato, ker smo iskali stabilnega in dolgoročnega poslovnega partnerja. Glede na dosežene rezultate lahko danes z gotovostjo trdimo, da smo se odločili prav."

Panasonic je eden od največjih japonskih gigantov, ki postavlja temelje na področju elektronike. V njihovem prodajnem programu najdemo praktično vse, od avdio-video naprav pa do gospodinjskih aparatov. Med bolj zanimive Panasonicove proizvode spadajo tudi digitalni fotoaparati, ki jih Panasonic izdeluje v sodelovanju s podjetjem Leica, proizvajalcem vrhunske optike in klasičnih fotoaparatov. Nekatere od teh izdelkov, predvsem komunikacijsko elektroniko lahko kupite v njihovi trgovini na Bratislavski 7 v Ljubljani, preostale pa v trgovinah širom po Sloveniji. Na voljo so seveda tudi v večjih trgovskih centrih kot sta na primer Harvey Norman in Bof.