O-STA

Ali znaš napisati življenjepis?

Življenjepis predstavlja prvi stik delodajalca ali drugega odločevalca s prosilcem, kjer morajo informacije biti sistematično organizirane in lahko razumljive. Europass življenjepis je namenjen vsem, ki se želijo celostno predstaviti, bodisi delodajalcem ali izobraževalnim ustanovam. Še zlasti primeren je za uporabo po drugih državah Evrope, vendar lahko Europass obrazce koristno uporabite tudi za iskanje zaposlitve po Sloveniji.

Na delavnici se bomo posvetili vprašanju, kako najbolje izkoristiti možnosti, ki jih ponuja Europass življenjepis, zakaj so poleg izobrazbe pomembne tudi kompetence ter na kakšen način jih lahko vključimo v osebno predstavitev.

Po osnovni delavnici bomo ponudili tudi individualna svetovanja za že pripravljene življenjepise, da boste lahko dobili povratno informacijo o vaši osebni predstavitvi. Za individualna svetovanja je potrebna rezervacija termina na miran.vrbanic@zavodpip.si do 26.5.2014. Na voljo je 8 terminov.

Termin: 28.5.2014 v predavalnici PA na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor, Razlagova 20 Maribor.

Predavanje: 14.00 do 15.00.

Individualna svetovanja: 15.00 do 17.00, termini so na 15 minut.

Dogodek organizira informacijska točka Evropske unije Europe Direct Maribor, ki deluje v okviru Zavoda PIP, ob sodelovanju Kariernega centra Ekonomsko-poslovne fakultete Maribor.

Predavanja bo vodila svetovalka Nacionalnega centra Europass Slovenija, ki deluje v okviru Centra RS za poklicno izobraževanje.

Več o Europassu: http://www.europass.si/.

Dogodek je umeščen v program 1. festivala Mladi Maribor: http://mladimaribor.si/Festival_Mladi_Maribor/Program/Dogodek/88.