O-STA

Sberbank banka je v teh dneh slovenskemu trgu predstavila nov produkt v segmentu kreditov: Bonus kredit.

Sberbank banka je v teh dneh slovenskemu trgu predstavila nov produkt v segmentu kreditov: Bonus kredit. Gre za izviren produkt in njegova glavna značilnost je, da bodo kreditojemalci z rednim odplačevanjem svojih obveznosti vsako leto nagrajeni.

Nenamenski Bonus kredit lahko najamete v višini od 3.000 do 30.000 EUR, z odplačilno dobo pet ali deset let. Še posebej sta privlačni ugodna fiksna obrestna mera ter nizki stroški odobritve kredita. Ker v banki verjamejo, da se dobro z dobrim vrača, vas bodo za redno odplačevanje kredita nagradili. Tako boste Bonus v višini 5% od zneska najetega kredita prejeli ob najemu Bonus kredita z odplačino dobo 5 let, bonus v višini 10% od najetega kredita pa boste prejeli ob najemu Bonus kredita z odplačilno dobo 10 let. Bonus vam bodo izplačali po vsakih 12 redno plačanih anuitetah v višini 1% od najetega zneska kredita. (V skladu z Zakonom o dohodnini bonus ni predmet obdavčitve.) Še bolj konkretno: če boste najeli kredit v višini 30.000 EUR z odplačilno dobo 10 let, bo vaš letni Bonus znašal 300 EUR, celotni bonus pa 3.000 EUR.

"Izvirni Bonus kredit, ki je presenetil marsikoga, je namenjen komitentom in nekomitentom naše banke. S tem tudi izpolnjujemo svojo obljubo, da bomo z novim lastnikom slovenskemu trgu ponudili tudi nove, inovativne produkte. Bonus kredit nedvomno sodi med njih in to dokazujejo že prvi odzivi s trga," je bil odgovor namestnika predsednika uprave banke Sberbank Aleša Zajca na vprašanje, kako je bil kredit sprejet na slovenskem trgu.

Višina mesečne obveznosti pri najemu kredita bo skozi celotno odplačilno dobo enaka in se ne bo spreminjala, poleg tega pa vam bodo že ob najemu kredita svetovali po konceptu urejenih osebni financ.

Več informacij o Bonus kreditu lahko najdete na spletni strani www.sberbank.si.