O-STA

Nakupovalska skupnost s predplačniško Lyoness Mastercard® kartico postavlja nove standarde

Lyoness uvaja kartico ugodnosti Cashback z lastnostmi kreditne kartice. V bližnji prihodnosti člani Lyonessa ne bodo le nakupovali in ob vsakem nakupu dobili povrnjen denar, ampak bodo lahko s svojo Lyoness MasterCard® kartico tudi plačevali.

Gradec, 24. junij 2014. Lyoness že razvija naslednjo generacijo Cashback kartice ugodnosti, s katero bodo v novembru povzročili pravo revolucijo med svojimi nakupovalci. Kmalu bodo lahko člani Lyonessa s svojo Lyoness MasterCard® kartico, ki bo imela funkcionalnosti predplačniške kreditne kartice, nakupovali in plačevali po vsem svetu. To bo za članom Lyonessa odprlo nov svet priložnosti za lahkotno in nepozabno nakupovanje.

MasterCard® in cashback kartica: vse v enem!

Nova različica predplačniške Lyoness MasterCard® združuje klasično cashback kartico s predplačilno kreditno kartico. Člani lahko napolnijo svoje kartice prek bančnega nakazila, spletne banke ali s pologom na podružnici banke. Ko je nanjo naložen denar, se lahko uporablja za plačilo po vsem svetu ali pa za dvig denarja na več kot 1,3 milijona bankomatov. Nova Cashback kartica članom Lyonessa omogoča varno in neposredno plačilno metodo za dnevne nakupe - prek spleta ali v živo.

Cashback neposredno na Lyoness MasterCard®

Najbolje pa je, da člani Lyonessa nimajo koristi le od cashback opcije pri vsakem nakupu pri Lyoness partnerskih podjetjih; Lyoness bo vsak cashback znesek prenesel neposredno na novo Lyoness MasterCard® kartico. Na ta način lahko člani priročno uporabijo svoj cashback znesek spet za prihodnje nakupe.

Možnosti, prilagojene potrebam

Nova Lyoness MasterCard® kartica z zmožnostmi predplačniške kartice bo na voljo v treh različicah, prilagojenih potrebam članov Lyonessa: različne barve kartice z različnimi možnostmi zavarovanja (na primer program zaščite najboljše cene in nakup, potovalno zavarovanje itd.), prav tako pa tudi druge dodatne storitve. Vse kartice bodo osebno prilagojene uporabniku in reliefno natisnjene. Od začetniškega paketa za nakupovalce do ekskluzivne črne kartice za top nakupovalce, ki bodo imeli dostop do prek 400 VIP poslovnih lož v izbranih letališčih po vsem svetu, bodo lahko člani Lyonessa uživali ugodnosti kartice s številnimi možnostmi.

O podjetju Lyoness

Lyoness je mednarodno podjetje, ki deluje po treh poslovnih modelih: Nakupovalna skupnost, Program zvestobe in Spletno trženje. Tako podjetje naslavlja tri ciljne skupine: potrošnike, ki z Lyonessom prihranijo denar med nakupovanjem; trgovce, ki bi radi imeli korist od mednarodno razširjenega programa zvestobe; ter tudi obrtnike in podjetja s spletnim trženjem. Lyoness je trenutno prisoten na 46 trgih na vseh celinah. Več kot štirje milijoni uživajo Lyonessove ugodnosti pri več kot 40.000 partnerskih trgovcih po vsem svetu. Več informacij najdete na www.lyoness.com.

Slika: http://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20140625_OTS0133

Kontakt:

Silvia Kelemen

Lyoness Development GmbH

Tel: +43664-8555241

E-Mail: silvia.kelemen@lyoness.ag