O-STA

Svet Lyonessa sedaj ponuja še več ugodnosti

Lyoness sedaj povečuje svoj Cashback za do 5 odstotkov. Poleg tega bodo člani z vsakim nakupom pridobili nakupovalne točke.

Gradec, Avstrija, 11. november 2014. S prestrukturiranjem skupine, ustanovitvijo Lyoness Group AG in jasnim ločevanjem med posameznimi poslovnimi dejavnostim se je Lyoness pozicioniral na novo. Nova usmerjenost podjetja prinaša članom dvojno korist. Nakupovalna skupnost povečuje svoj Cashback (povrnjen denar) za do 5 odstotkov. Poleg tega bodo člani od sedaj samodejno zbirali Shopping Points (nakupovalne točke) z vsakim nakupom pri več kot 40.000 trgovcih Lyonessovega programa zvestobe po vsem svetu. Glavni izvršni direktor Ljonessa Hubert Freidl je ob tem dejal: "Za nas je pomembno, da članom ponudimo več ugodnosti. To je vodilo do povišanja vrednosti povrnjenega denarja in do uvedbe nakupovalnih točk."

Zbrane točke je mogoče uveljaviti za popuste na izdelke in storitve spletnih in nespletnih partnerjev. Število nakupovalnih točk, ki jih člani pridobijo, bo odvisno od zneska nakupa in dogovorjene nakupne ugodnosti, ki jo zagotavlja trgovec Lyonessovega programa zvestobe.

Predplačniška kartica Lyoness MasterCard®

Z 8. novembrom 2014 Lyonessovi člani v 20 državah lahko plačujejo in koristijo ugodnosti s kartico Prepaid Lyoness MasterCard®. Velika predost je, da lahko Lyonessovi člani zbirajo tudi nakupovalne točke v trgovinah, ki niso partnerice Lyonessovega programa zvestobe. Več podrobnejših informaci o predplačniški kartici Lyoness MasterCard® je na voljo na www.lyoness.com.

O Lyoness

Skupina Lyoness deli svoje tri poslovne dejavnosti v dve blagovni znamki: znamka Lyoness obsega nakupovalno skupnost in program zvestobe. Njihovi ciljni skupini sta potrošniki, ki želijo z Lyonessom prihraniti pri nakupovanju (Cashback), in trgovci, ki želijo uporabiti mednarodno in prek številnih sektorjev razširjen program zvestobe. Znamka Lyconet obsega vse spletne trženjske aktivnosti skupine Lyoness. Njeni največji ciljni skupini sta samozaposleni in podjetja. Skupina Lyoness trenutno posluje v 46 državah na vseh celinah. Več kot štirje milijoni koristijo Lyonessove ugodnosti pri več kot 40.000 partnerskih trgovcih po vsem svetu. Več informacij najdete na www.lyoness.com.

Kontakt:

Silvia Kelemen

Lyoness Group AG
Tel: +43 664 85 55 241

E-Mail: silvia.kelemen@lyoness.ag