O-STA

Cashback World in SloSki Nordic sta sklenila partnersko sodelovanje

Smučarska zveza Slovenije (SloSki Nordic) in mednarodna nakupovalna skupnost Cashback World bosta odslej hodila po skupni poti. S tem partnerskim sodelovanjem je SloSki Nordic s svojim Cashback programom postal del mednarodne nakupovalne skuponosti. Slednja ponuja svojim 8 milijonom članov številne privlačne nakupovalne ugodnosti. Cashback World bo odslej s svojim logotipom viden tudi na dresih SloSki Nordic reprezentanc.

Javnost je bila prvič seznanjena s podrobnostmi partnerskega sodelovanja med SloSKI Nordic in Cashback World na Kickoff novinarski konferenci 18. 01. 2018 v Kranjski Gori. V sklopu sodelovanja nudi Cashback World SZS inovativen Cashback program, kateri med drugim obsega SloSki Nordic kartico podpore, Cashback aplikacijo kot tudi spletni nakupovalni portal v videzu SZS.

Franci Petek, direktor Smučarske zveze Slovenije je povedal slednje: "Zelo se veselimo sodelovanja in inovativne platforme, ki nam jo ponuja Cashback World, saj tako lahko naši navijači koristijo številne nakupovalne ugodnosti ter hkrati podpirajo svoje favorite."

"Radi podpiramo lokalne iniciative in veseli nas, da lahko z našo tehnologijo, strokovnim znanjem in izkušnjami aktivno podpiramo slovenski smučarski šport. Cashback World izvaja številne druge uspešne športne kooperacije tudi tujini", je izjavila Mateja Lesjak, direktorica Lyoness Slovenija upravljalca Cashback Worlda v Sloveniji.

Vsi navijači se lahko od 18. januarja registrirajo v SloSki Nordic Cashback program na spletni strani cashback.sloski.si

SloSki Nordic Cashback program

· Podporniki SloSki Nordic Cashback programa prejmejo pri vseh svojih spletnih nakupih ali klasičnih nakupih v poslovalnici opravljenih pri naših partnerskih podjetjih do 5 % cashbacka ter dodatno zbirajo točke Shopping Points, katere lahko vnovčijo za posebne ponudbe partnerskih podjetij.

· Nakupovalne ugodnosti lahko podporniki SloSki Nordic Cashback programa koristijo pri več kot 80.000 partnerskih podjetjih Cashback Worlda in to v kar 47 državah sveta. Samo v Sloveniji vam je na voljo več kot 600 partnerskih podjetij.

· 1 % od nakupovalnega zneska, ki ga bodo opravili navijači v sklopu SloSki Nordic Cashback programa, je namenjem projektom, ki podpirajo zvezo in predvsem njen podmladek.

· Program omogoča tudi manjšim podjetjem, da postanejo del mednarodne nakupovalne skupnosti in tako svojim strankam nudijo nakupovalne ugodnosti.

O Smučarski zvezi Slovenije (SZS)

SZS združuje vse smučarke klube v Sloveniji s področij alpskega smučanja, nordijske kombinacije, biatlona, deskanja na snegu, smučarskih skokov, smučanja prostega sloga in teka na smučeh ter tako obsega tudi SloSki Nordic ekipo. Zveza je član Olimpijskega komiteja Slovenije. Zgodba smučarske zveze sega nazaj vse do 1920. leta. Po osamosvojitvi Slovenije leta 1991 je postala SZS del mednarodnega smučarskega sveta in se udelezila FIS-tekmovanj. K SZS pripada skupno 230 smučarskih klubov iz cele Slovenije. Okoli 2.300 atletov pa zastopa državo na mednarodnih tekmovanjih.

O Cashback Worldu

Ciljna skupina Cashback Worlda so potrošniki, ki želijo tako pri klasičnem nakupovanju v trgovini kot spletnem nakupovanju širom sveta prejeti ugodnosti (Cashback in točke Shopping Points) in privarčevati. Cashback Solutions je nadvse zanimiv za vsa podjetja, ki želijo uporabljati mednarodni in medbranžni program vezave strank. Cashback World je trenutno prisoten na 47 tržiščih. 8 milijonov članov pa pri 80.000 partnerskih podjetjih širom sveta že koristi nakupovalne ugodnosti. Cashback World se že leta angažira na področju množičnega športa in je sklenil mnoga partnerska sodelovanja na področju nogometa, avto-moto športa, hokeja na ledu in rokometa, med drugim s SK Rapidom iz Dunaja, MotoGP™-jem, Evropsko rokometno federacijo, kot tudi z italijanskim golf združenjem. Aktivni so tudi na CRS-področju in podpirajo sklad Child & Family Foundation, ki podpira pomoči potrebne otroke, mladostnike in družine, ter sklad Greenfinity Foundation, ki se zavzema za trajnostno varstvo okolja.

Dodatne informacije prejmete na:

Ecker & Partner

Mag. Nicole Bäck-Knapp

Tel.: +43 (0)1 59 93 247
E-poštni naslov: n.baeck@eup.at